14. apr. 2008
Af af Signe Ravn

Heather Mills: Det slog klik

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/kendte/nyheder/heather-mills/mills.jpg
Heather Mills har mundkurv på, når det drejer sig om forholdet til og ægteskabet med Paul McCartney, men retssagen må hun gerne tale om. Nu har hun fortalt, hvorfor hun sprøjtede vand på eksmandens advokat.

Man skulle tro, at Heather Mills ville være tilfreds med at stikke næsten 250 millioner af sin eksmand Paul McCartneys penge i lommen og leve fedt resten af livet. Men den tidligere model og aktivist kan ikke holde mund.

Netop nu er Heather Mills i USA for at være dommer i Miss USA-konkurrencen, og i fredags fortalte hun den britiske tv-station GMTV om, hvorfor hun hældte vand i hovedet på eksmandens advokat, Fiona Shackleton, under retssagen:

"Det slog klik for mig. Fru Shackleton hviskede noget, så jeg rensede og døbte hende. Jeg synes, at det fik hende til at se fantastisk ud. Jeg gjorde hende faktisk en tjeneste."

Ifølge cnn.com var det fordi, at Shackleton ønskede detaljer om datteren offentliggjort som en del af bevisførelsen i skilsmisse-retssagen.

Dommeren Justice Bennett beskrev efter retssagen hele forløbet i sin beretning. Her skrev noterede han, at han desværre havde oplevet Heather Mills som upræcis, uærlig og som et langt fra imponerende vidne i sagen. Og det til trods for, at han givet hende lang line som kompensation for, at hun var under stort pres, fordi hun repræsenterede sig selv i retssagen.

Læs mere om: