8. jun. 2013
Af af Karina Didriksen

Bendtner og Zangenberg tilbragte en dag i børnenes tegn

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg i AB Tårnby Boldklub til Rich Without Money
Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg.
Foto: Ole Bjørk
Den 25-årige fodboldspiller og hans kæreste skrev massevis af autografer til unge fans, da de lørdag holdt et velgørenheds-fodboldstævne på Amager.

Nicklas Bendtner var en yderst eftertragtet herre, da han lørdag tilbragte dagen på AB Tårnby Boldklub på Amager sammen med kæresten Julie Zangenberg. Her afholdt parret et velgørenhedsstævne for deres nye fond ”Rich Without Money”, hvor overskuddet går til socialt udsatte børn i Danmark.

Det vrimlede med spirende fodboldtalenter og drenge i fodboldtøj på plænen, som var vilde efter at få Bendtners autograf, og den 25-årige sportsmand gav sig god tid til at tale med sine små fans.

- Drengene vil gerne have gode råd og autografer, så det er super dejligt. Jeg kan også huske, da jeg selv var en lille dreng, der løb rundt med store drømme, og det er fedt at komme ud og møde sine store idoler og have en god eftermiddag med sine venner. Det er det, fodbold handler om - at vinde og samtidigt have det sjovt, fortalte en glad Nicklas Bendtner til BILLED-BLADET.

Hans kæreste, 24-årige Julie Zangenberg, fik også taget billeder med flere af de unge fodboldspillere, og selv om hun måske ikke ligner den største fodboldfan, så har Bendtners bold-interesse smittet af på hende.

- Jeg har skudt lidt til en fodbold i dag, selv om jeg godt nok ikke lige har kondiskoene på. Der kom en bold flyvende hen mod mig, og så sparkede jeg til den, forklarede skuespilleren, der i dagens anledning havde høje plateausandaler på.

Læs mere om: