15. jan. 2014
Af Karina Didriksen

Badehotellet-skuespillere svarer igen på kritik

Ole Thestrup og Bodil Jørgensen i TV 2's "Badehotellet".
Ole Thestrup og Bodil Jørgensen i TV 2's "Badehotellet".
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Anmelderne kritiserer TV 2-serien "Badehotellet", hvor Bodil Jørgensen og Ole Thestrup spiller hotelejere.

"Det ligner en omgang amatørteater", "Der er for mange klichéer, og "Den er klodset og udramatisk". Sådan lyder de foreløbige anmeldelser fra BT og Ekstra Bladet af TV 2-serien ”Badehotellet”.

På trods af kritikken så flokkes danskerne til TV-skærmene, når ”Badehotellet” bliver sendt.

- Vi er i den lette ende, og den folkelige stil får fat i danskerne. Men det er da mærkværdigt, at seertallene er så høje, når anmelderne ikke er begejstrede. Det er jo også set før, at anmelderne tager fejl. Og så undgår vi da, at der bliver sendt reality i fjernsynet, siger skuespiller Bodil Jørgensen, der spiller Molly Andersen i "Badehotellet", til BT.

Taler som i 1920'erne

Skuespillerens kollega Ole Thestrup, der spiller hendes mand i serien, er enig i, at man ikke altid skal lægge for meget vægt på anmeldelserne.

- Anmelderne var heller ikke begejstret for de første afsnit af ”Borgen”. Vi er blevet kritiseret for at tale amatøragtigt og opstillet. Men vi forsøger jo at fange en måde at tale på, som man gjorde i 1920’erne, siger Ole Thestrup til BT.

Seernes dom over Badehotellet

I sidste ende er det heller ikke anmeldelserne, men TV-seernes dom der tæller mest, og over 1,6 millioner danskere fulgte med i mandagens afsnit af TV 2-serien.

En afstemning blandt BT’s læsere, der er bragt i avisen i dag og er baseret på 6.290 stemmer, viser da også, at de ikke er helt enige med anmelderne.

Her svarer 74 procent nemlig, at de nyder at se ”Badehotellet”.

Læs mere om: