7. maj. 2014
Af Karina Didriksen

Mikkel Beha Erichsens sønner: Sådan fortsætter rejsen

Mikkel Beha Erichsen og sønnerne Emil og Theis.
Mikkel Beha Erichsen og sønnerne Emil og Theis.
Foto: TV 2
TV-værtens to drenge er ude på en jordomsejling, og de har vænnet sig til, at de ikke bare kan ringe hjem.

Sidste afsnit af “Kurs mod fjerne kyster” løb over skærmen tirsdag aften på TV 2, men det betyder ikke, at sejlbåden Havana er tilbage på dansk grund.

Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis er i øjeblikket på Galapagos, og de fortsætter jordomsejlingen de næste to år.

Det betyder, at de ikke bare kan ringe hjem til familien eller gå på internettet og Skype, hvis der opstår problemer. Men det har de det helt fint med.

- Internettet er rimeligt ustabilt. Og når vi er ude på åbent hav, kan der gå en måned uden internet eller telefonforbindelse, siger Emil Beha til metroxpress, mens lillebror Theis Beha tilføjer:

- Jeg ser det som en kæmpe befrielse. Derhjemme brugte jeg alt for mange timer om dagen på at læse ligegyldige Facebook-opdateringer. Jeg ser det som en gave at opleve at være næsten offline i tre år.

Emil Beha er enig, selv om han også har brug for at tale med sin far og mor ind imellem.

- Selvfølgelig er det dejligt, når man kommer på land og lige får hørt fra dem derhjemme, men vi vil jo hellere bruge tid på at se fantastiske dyr end at sidde på nettet, understreger han.

Læs mere om: