20. maj. 2014
Af Hanne Rask

Linse Kessler var glad for Jørn Ege

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-04018.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Plastikkirurgen Jørn Ege døde her til morgen. Linse Kessler beskriver ham som klog, sød og rar at være sammen med.

- Vi har haft det godt sammen, og det er jo alt for tidligt, at han er kommet herfra, siger Linse Kessler efter beskeden om, at plastikkirurgen Jørn Ege døde af kræft her til morgen.

Hun er flere gange blevet operereret af den ellers udskældte læge, men har aldrig haft problemer, og hun beskriver ham som klog, sød og rar at være sammen med. De to blev venner og gik jævnligt på café eller kørte ture i bilen, mens de skrålede med til Sanne Salomonsen-musik, fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Jeg har ikke et eneste ondt ord at sige om Jørn. Det, han lavede for mig, var fuldstændig upåklageligt. Han var genial til at sy og lavede de flotteste ar. Han lavede også et fuldt ansigtsløft på mig, da jeg var 32, hvor jeg lige blev 15 år yngre.

Fængselsophold knækkede ham

Plastikkirurgen er ellers flere gange blevet beskyldt for skamferinger og ødelagte liv og måtte ifølge Ekstra Bladet på et tidspunkt en tur i fængsel og afsone to domme for skattesvig og kunsttyveri.

Men Linse Kessler var glad for, at Jørn Ege, modsat mange andre, gik med til at give hende brystforstørrelser med både 800, 1200 og 1600 milliliter.

- Jørn var den eneste, der sagde: 'Det skal du få', fortæller Linse Kessler, der dog erkender, at den brystoperation han udførte på hendes datter, Geggo, ikke var helt vellykket.

- På det tidspunkt skulle han nok have valgt at lægge kniven og så have levet af at skrive bøger i stedet, siger hun, og mener i øvrigt at det var hans ophold i fængslet, der for alvor knækkede ham.

- Han var stille og mut, da han kom ud igen. De fik virkelig skovlen under ham, siger hun, der langsomt mistede kontakten med Jørn Ege, da hun fik mere og mere at lave. Derfor var det ved hans død i morges længe siden Linse Kessler sidst var i kontakt med sin ven.

Jørn Ege sov ind i sit hjem i Sverige efter et længere sygdomsforløb med kræft i bugspytkirtlen. Han blev 58 år.

Læs mere om: