17. aug. 2014
Af Malan Joensen

Sådan tacklede Downton Abbey-holdet sjov foto-fejl

En del af holdet fra "Downton Abbey".
En del af holdet fra "Downton Abbey".
Foto: DR
Skuespillerne skaber nu opmærksomhed omkring hjælpeorganisationen WaterAid.

Det er ikke altid nemt at lave TV-drama, der foregår i 1920’erne – af og til sniger der sig mere nutidige ting med på billederne.

Det måtte holdet bag den succesrige ”Downton Abbey”-serie sande for nyligt, da der i anledning af, at femte sæson vises i Storbritannien til efteråret, begyndte at florere nye fotos af de medvirkende.

På et nydeligt billede af Lady Edith og Lord Grantham var der nemlig en særdeles moderne vandflaske på kaminhylden i baggrunden – se billedet her.

”Downton Abbey”s Facebook-side forklarer folkene bag TV-serien, at det morsomme billede var en uredigeret version, der slet ikke skulle have været sendt ud – det oprindelige fotografi var derimod beskåret, således at vandflasken ikke kunne ses.

Men ”Downton Abbey”-holdet er absolut ikke uden humor – og de har i hvert fald også hjertet på rette sted, og på TV-seriens officielle Instagram- og Facebookprofil har de lagt et sjovt billede op som modsvar på flaske-miséren (se det nederst i denne artikel, red.).

- Efter at have set de reaktioner, billedet fremkaldte, tidligere på ugen, fandt holdet på ideen om at bruge noget af opmærksomheden til at kaste lys på et problem med vand, der virkelig betyder noget. De håber at de, ved at udsende dette billede, kan skabe opmærksomhed omkring det arbejde, den internationale hjælpeorganisation WaterAid udfører, meddeler en talsperson for TV-kanalen ITV, der viser ”Downton Abbey” i Storbritannien.

WaterAid arbejder med at skaffe rent vand og sikre toiletforhold til verdens fattigste områder.

Læs mere om: