14. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Peter Myginds kone: Det går fremad

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kh_bb_helle_for_blomster_004_0.jpg
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Lise Mühlhausen fortæller, det går bedre med hendes mand, der sidste weekend blev indlagt efter flere blodpropper i lungerne.

- Det går fremad, og Peter er ved godt mod, fortæller Peter Myginds hustru, Lise Mühlhausen.

BILLED-BLADET mødte hende til "X Factor"-showet fredag, hvor Lise Mühlhausen, der tager hånd om DR’s værter, var på arbejde.

-¨Peter er i god form, og det har helt klart hjulpet ham til at komme sig over blodpropperne. Og humøret er fint. Han går rundt derhjemme og sagde selv til mig i dag ”af sted med dig – du skal bare give den gas”, fortalte Lise Mühlhausen med et stort smil.

Hun og resten af familien fik sig en slem forskrækkelse, da Peter Mygind i søndags blev indlagt på Gentofte Hospiatal efter flere blodpropper i lungerne.

Den populære skuespiller blev både i 2011 og 2012 ramt af en blodprop i benet, men denne gang var det i lungerne.

- Han skal nu tage blodfortyndende medicin resten af sit liv. Det er ikke noget genetisk, han er bare uheldig.

Blodproppen i benet skete på en flyvetur, og de nye blodpropper i lungerne kom efter Peter Mygind om lørdagen havde været ude til noget, hvor han også sad stille længe.

- Og de der lange stænger kan åbenbart ikke tåle at være bøjede i længere tid, lyder det fra Lise Mühlhausen, der tilføjer:

- Jeg blev alvorligt forskrækket, men jeg går ikke rundt nu og er bange, og det gør Peter heller ikke. Nu er han tjekket igennem og skal have medicin, og så skal det nok gå. Og min mor er derhjemme hos ham, så han er i gode hænder, mens jeg er på arbejde.

Forhåbentlig kan pillerne med blodfortyndende medicin modvirke flere blodpropper hos den populære skuespiller.

Læs mere om: