1. jul. 2015
Af Hanne Rask

Amalie Dollerup tilbage i København

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/guldkysten80.jpg
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Badehotellets Amalie Dollerup var i går til premiere i København, som hun netop er flyttet tilbage til efter fire år i Aalborg.

Fra Badehotellet til Guldkysten - og derfra til Amager Strand. Jo, det er strande, der præger billedet hos skuespilleren Amalie Dollerup lige i øjeblikket. I aftes var det filmen Guldkysten, der var i fokus. Filmen, der havde premiere i Dagmar Teateret i København, overværede hun sammen med sin kæreste, Andreas Jebro, og parret nød at være tilbage i København, hvor de netop har købt lejlighed efter at have tilbragt de sidste fire år i Aalborg.

- Vi flyttede ind i går, og det er så dejligt at være tilbage. Jeg har savnet at være tættere på familie og venner, sagde Amalie, der dermed også er lidt tættere på muligheden for oftere at gå til premiere.

Aftenens film bragte hende til Afrikas varme guldkyst, langt fra det kolde vand, hun var tvunget til at bade i under optagelserne til Badehotellet. Lige nu kan hun dog se frem til fire ugers ferie fra indspilningerne til den populære TV-serie, og tiden kan hun så i stedet bruge ved Amager Strand, hvor hun og kæresten har deres nye lejlighed .

Læs mere om: