19. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

Sharin Foo og Frederik Nonnemann havde "vildt god" første Vild med dans-træning

Sharin Foo er vild med dansetræningen
Sharin Foo er vild med dansetræningen.
All Over Press
Frederik Nonnemann er så glad for sin ”Vild med dans”-partner Sharin Foo, der bare klør på og kan meget mere med sin krop, end hun er klar over.

Sharin Foo kan trække på sin yoga-erfaring, når hun kaster sig ud i dansen, og den allerførste træning til dette års ”Vild med dans” gik efter hendes professionelle dansepartner Frederik Nonnemanns mening "vildt godt".

- Det er gået helt vildt godt. Det ser langt fra helt vildt godt ud endnu, men hun lærer hurtigt, siger Frederik Nonnemann til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Hun er vild med det og klør bare på. På de tre timer, vi har trænet i dag, har vi kun lige haft fem minutter til at drikke lidt vand og ellers dansede vi bare uden at ænse at tiden gik.

LÆS MERE: "Vild med dans": Ena og Thomas er glade efter første træning

Yoga kan give Vild med dans-fordel

Frederik Nonnemann fortæller, at han er meget, meget glad for at have fået netop Sharin Foo til partner.

- Jeg har SÅ meget optur over at skulle danse med hende. Hun er sjov – og hun synes, at jeg er sjov, hvilket jo gør det hele meget lettere, griner han.

Allerede nu kan Frederik Nonnemann se, at Sharin Foo kan få en fordel ud af, at hun er vant til at dyrke yoga.

- Det tror jeg. Jeg kan mærke, at hun har styr på sin krop. Hun ser mig lave et trin, og så laver hun det bare. Det er ret vildt og slet ikke noget, jeg er vant til. Hun har en form for kropskontrol, og hun var ikke selv klar over, hvor vildt det er, at hun kan det. Hun laver bare trin, der er ret svært for andre mennesker, beretter den glade dansepartner.

Sharin Foo og Frederik Nonnemann efter træning
Privat

Glæden skal ud over kanten

Det hele er dog ikke rosenrødt for parret.

Frederik Nonnemann er ikke i tvivl om, hvor der ligger udfordringer og venter.

- Vi kommer til at kæmpe lidt med attituden, tror jeg. At få danseglæden ud under pagen. Hun nyder det så meget, men hun er ikke så ekspressiv i sin krop. Hun mærker meget tingene inde i sig selv, siger Frederik Nonnemann og fortsætter:

- Jeg tror, vi skal arbejde med, hvordan hun kommer ud over scenekanten med sin glæde i for eksempel en glad dans som jive. Hun elsker det, men jeg tror, hun skal lære at slippe følelserne mere. Det bliver nok den største udfordring for hende: At give los.

Læs mere om: