Torsdag, 26. december 2019 - af Malan Joensen

Hvad vil du gerne vide om de kongelige?

Amalienborg, dronning Silvia, kronprinsparret, dronning Margrethe, prins Harry og Meghan Markle, kong Frederik og dronning Ingrid.
Amalienborg, dronning Silvia, kronprinsparret, dronning Margrethe, prins Harry og Meghan Markle, kong Frederik og dronning Ingrid.
Fotomontage: Jesper Sunesen, Elfelt, ALLER MEDIA og MEGA.
I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål om alt inden for den royale verden.

Har du et spørgsmål af royal karakter, som du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien. Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

For nyligt har nogle af emnerne i brevkassen været hvilken titel dronning Margrethe vil få, hvis hun skifter mening og abdicerer, om prins Joachim spiller klaver og om Elefantordenens historie og traditioner.

I de kommende blade kan du blandt andet også få mere at vide om, hvad der sker, hvis man kommer for sent til en middag med majestæten, om dronningens diamantbesatte margueritbroche og om hvorvidt Dorthe Kollo har blåt blod i årerne.

Send dit spørgsmål på mail til [email protected] eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse".

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden