Tirsdag, 9. maj 2023 — af Annonce

10 gode gaver til mors dag

Mors Dag
Mors Dag
Foto: Unsplash
Annonce
Find inspiration til en gave, der vækker begejstring på mors dag.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Mors dag er lige rundt om hjørnet. Har du endnu ikke fundet en gave, så frygt ej.

Her har vi samlet 10 bud på gaver til verdens bedste mor.

1. En god bog

Giv din mor en god bog, hun kan slappe af med. Kan hun lide Lucinda Riley (som alle os andre), er den nyeste bog i serien om De syv søstre en oplagt mulighed.

Køb bogen her.

2. Massage

Forkæl din mor med et gavekort til en omgang massage, så hun rigtig kan få slappet af.

Køb et gavekort til massage her.

Foto: Unsplash

3. Toilettaske

Du kan også give en pæn toilettaske, som altid er rar at have, særligt hvis din mor snart skal på sommerhustur eller ud at rejse.

Køb den flotte blomstrede toilettaske her.

4. Keramik

Elsker din mor også Royal Copenhagen, så forkæl hende med en ny del fra samlingen. Du kan for eksempel give denne flotte assiet.

Køb den her.

5. Læbestift

Det er altså dejligt med nogle lækre makeupprodukter. Giv for eksempel denne flotte Eight Hour læbestift fra Elizabeth Arden.

Køb læbestiften her.

6. Neglelak

Inden for skønhedskategorien kan du også give din mor en lidt ekstra luksuriøs neglelak, som hun måske ikke selv nænner at bruge penge på. Denne flotte røde fra Tromborg er et bud.

Køb neglelakken her.

7. Fyldte chokolader

Har din mor en sød tand, kan du også forkæle hende med lidt sødt til ganen og eftermiddagskaffen. Summerbird går man aldrig galt i byen med.

Køb fyldte chokolader her.

8. Blomster

Det er altid dejligt at få friske blomster. Vil du forlænge glæden, kan du overveje at købe blomster, der kan holde i lang tid, som for eksempel buketten her fra Living Flowers, som kan holde i seks måneder uden vand.

Bestil buketten her.

9. Smykker

Du kan også give et smukt smykke, for eksempel med et hjerte i halskæden for virkelig at give udtryk for, hvor meget din mor betyder for dig.

Find halskæden her.

10. Ansigtscreme

Sidst, men ikke mindst, kan du forkæle din mor med en god ansigtscreme. Denne Anti-Age creme fra Beauté Pacifique er perfekt til den modne hud og yderst fugtgivende.

Find cremen her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden