15. mar. 2023
Af Annonce for Scandlines

Afslapning, der er til at betale: Spaophold i Tyskland

Scandlines
Scandlines
Der er ikke langt fra Danmark til Tyskland, men der er flere fordele end den korte distance ved at booke spaopholdet på den anden side af grænsen – blandt andet prisen.
Scandlines

Her i de kolde måneder er vi mange, der drømmer os væk til et lækkert spaophold med masser af nydelse og selvforkælelse. Men ofte synes vi ikke, vi har tid og råd til at give os selv den pause, vi har brug for.

Er det noget, du kan genkende? Det er der heldigvis råd for. Lige over den tyske grænse finder du nemlig de skønneste spahoteller, som har alt det, du drømmer om, men til en billigere pris. Det er perfekt til en weekendtur.

1. Du kan spare mange penge

Synes du, spa- og wellnessophold i Danmark er en anelse for pebrede til budgettet, så er Tyskland lige noget for dig. Lige over grænsen finder du nemlig alt fra spaophold til kulturelle oplevelser op til 24 % billigere* end i Danmark. Der er altså gode muligheder for at finde det perfekte spaophold til din smag – og pengepung.

Tip: Med en Early Booker-billet til Scandlines kan du spare endnu flere penge, hvis du bare booker 30 dage før afgang.

*Jf. Eurostadt analyse 2021

2. Du kommer til udlandet uden at komme langt væk

Det gode ved at tage færgen til Tyskland er, at du føler, du kommer ud at rejse uden egentlig at komme langt væk. På den måde får du følelsen af at være på ferie, selv om du kan komme hjem til Danmark med færgen på højst to timer.

Færgeturen i sig selv er også en smuk og afslappende tur, hvor du kan nyde udsigten til de danske øer og det smukke Nordtyskland. Nyd turen med en kop kaffe, eller se dig om i shoppen ombord.

3. Du oplever noget nyt

Kender du nogen spahoteller i Tyskland? Nej? Så er det vist på tide, at du kommer afsted. Der findes nemlig et hav af fantastiske hoteller i Tyskland, som er fyldt med luksuriøse oplevelser til billige priser.

3 anbefalelsesværdige spahoteller i Tyskland

Holiday Inn Lübeck: I hjertet af Lübeck kan du nyde en massage, komme helt ned i gear i den finske sauna og svømme en tur i den indendørs pool. Hotellets restaurant og bar er også et besøg værd. Et standardværelse for to voksne koster fra 1.010 kr. pr. overnatning.

Maritim Strandhotel Travemünde: Blot 20 minutter fra Lübeck ligger lige ud til vandet og luksuriøs afslapning i eksklusive omgivelser. Her kan du få lige den behandling, du ønsker – for eksempel hot stone rygmassage eller chocolate body peeling. Skal du bare slappe af, kan du gøre det i poolen eller saunaen. Desuden kan du sende dit kæledyr til fysioterapi på hotellet. En overnatning i standardværelse til max tre personer koster ned til 1110 kr. inkl. morgenmad.

Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel i Neumünster: Et topmoderne spahotel indrettet i et gammelt stålværk kun halvanden times kørsel fra Puttgarden. En weekendovernatning for to voksne koster fra 1.900 kr. inkl. morgenmad, dags-bonuskort til outlettet, fri adgang til dampbad og finsk sauna foruden parkering. Hotellet har desuden en særaftale med Golfpark Krogaspe.

4. Du kan sagtens tage en weekendtur

Fordelen ved at tage til Tyskland er, at det ikke tager lang tid at komme derned. En færgetur fra Gedser til Rostock tager to timer, mens turen fra Rødby til Puttgarden kun tager 45 minutter.

Det betyder, at det er virkelig nemt at tage en weekend ud af kalenderen og tage dig en velfortjent pause i afslappende omgivelser.

5. Du kan handle ind på vejen hjem

De billige tyske priser på dagligvarer er en rigtig god bonus ved at tage på ferie i Tyskland. Du kan nemlig fylde bilen med alt det, du normalt synes er lidt dyrt at købe herhjemme.

Lige ved færgeterminalen i Puttgarden ligger verdens største grænsehandelsbutik, BorderShop, hvor du finder alt fra din yndlingsgin til Matador Mix og masser af andre fristelser til gode priser.

Scandlines

I Tyskland er alt fra spaophold til kulturelle oplevelser op til 24% billigere* end herhjemme. Det giver dig mulighed for at give den ekstra gas med alt fra lækre behandlinger til champagne, når du for eksempel skal på en afslappende miniferie med vennerne eller din bedre halvdel. Find inspiration og book din færgebillet lige her – det starter med en sejltur.

*Jf. Eurostadt analyse 2021