26. aug. 2021
Af af Annonce for Amazon Prime Video

Bliv efterårsklar: Her er 5 serier, du skal se

Amazon
Amazon Prime Video
Foto: PR Amazon Prime Video
Hvis du er hoppet med på streaming-vognen, så er her fem serier, vi synes, du skal se lige nu.
https://imgix.billedbladet.dk/amazon_prime_video_logo_emerging_market_pitch_dark_blue_rgb_1.png

Der er ikke noget som at smække benene op efter en lang dag. Skal der noget godt i fjernsynet, så får du her fem bud på gode serier, du kan se hen over efteråret.

https://imgix.billedbladet.dk/nine-perfect-strangers_550.jpg

Nine Perfect Strangers

Ubehaget og spændingen sniger sig langsom ind på én, når man begynder at se den nye serie ”Nine Perfect Strangers” af David E. Kelley.

I serien spiller Nicole Kidman hovedrollen Masha, der ejer et wellnessresort. Til resortet har hun inviteret ni personer, der alle ønsker at blive en bedre udgave af sig selv, og som er villige til at give sig fuldstændig hen til Masha og hendes alternative behandling.

Men noget tyder på, at de ikke har været helt klar over, hvad de har skrevet sig op til. Eller hvorfor netop de er blevet udvalgt til opholdet. Det skal nemlig vise sig, at de ni personer i virkeligheden er helt ”perfekte” til Mashas formål …

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

Se traileren her:

https://imgix.billedbladet.dk/pursuit1_550.jpg

The Pursuit of Love

Har du fulgt fascineret med i ”The Crown” og ”Bridgerton”, så bør denne serie lige være noget for dig. Det romantiske komediedrama er nemlig baseret på en vaskeægte klassiker, romanen af samme navn, skrevet af Nancy Mitford. Og så er den fuld af flotte kostumer, romantik og eksklusive omgivelser.

Emily Mortimer står bag denne serie, der finder sted i Europa i tiden mellem de to verdenskrige. Her møder vi bedsteveninderne og kusinerne Linda og Fanny, der jagter kærligheden og den perfekte mand at gifte sig med.

Men de to pigers venskab bliver testet, da Linda – modsat Fanny, der ønsker et roligt liv – vælger at følge sit hjerte og gang på gang ender i skandaløse situationer!

Serien har premiere på Amazon Prime Video i oktober.

https://imgix.billedbladet.dk/maisel2_550.jpg

The Marvelous Mrs. Maisel

Trænger du mest af alt til at læne dig tilbage og blive godt og grundigt underholdt, så bør du kaste dig over ”The Marvelous Mrs. Maisel”. Komedieserien er skabt af Amy Sherman-Palladino, og så har den vundet Emmy Awards i massevis for alle tre sæsoner. Altså både i 2018, 2019 og 2020.

Serien handler om en kvinde, der forsøger at finde sin plads og stemme i en mandsdomineret verden. Her møder du Miriam ”Midge” Maisel. Midge har alt det, man overhovedet kan drømme om i 1950’ernes USA: En skøn tilværelse som hjemmegående husmor og en dejlig mand, Joel. Joel går rundt med store drømme om at blive en stjerne inden for standupkomik, og som den gode hustru Midge er, bakker hun selvfølgelig sin mand op.

Men da han pludselig forlader hende til fordel for sin sekretær, finder Midge pludselig ud af, at hun selv stråler på scenen – og foran hende venter nu en succesfuld (og krævende) karriere som standupkomiker.

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

https://imgix.billedbladet.dk/fleabag-2_20181001_d29_ep01_0045r_rgb_550.jpg

Fleabag

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med den prisvindende serie, ”Fleabag”, så gør dig selv den tjeneste at se den!

Det er Phoebe Waller-Bridge, der både står bag og selv spiller hovedrollen som Fleabag; en smuk og kaotisk ung kvinde, som driver en fiasko af en café i London. På overfladen fremstår Fleabag som en, der tager let på tingene, men man finder snart ud af, at hun har sit at kæmpe med – blandt andet en meget kontrollerende søster, en totalt usympatisk stedmor (spillet af Olivia Colman fra ”The Crown”) og et specielt forhold til en præst.

”Fleabag” er fangende og underholdende fra første sekund, især fordi Waller-Bridge bliver ved med at dreje hovedet og tale direkte til kameraet – og dermed bryder det, man inden for teaterverdenen kalder den ”fjerde væg”.

Det er en serie for dig, der vil opsluges og underholdes, og som ikke bliver skræmt af tåkrummende situationer.

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

https://imgix.billedbladet.dk/modern-love_550.jpg

Modern Love

Kan du ikke få nok af romantik, så er ”Modern Love” lige serien for dig. Serien er skrevet af John Carney og inspireret af New York Times’ nu 17 år gamle klumme af samme navn, der uge for uge skildrer en ny kærlighedshistorie.

Derfor er der også kærlighedshistorier nok til masser af timers godt tv. Serien er en fortælling om ”den moderne kærlighed” med alt, den har at byde på af udfordringer, dilemmaer og smukke øjeblikke.

Hvert afsnit fortæller en ny historie, så det er nærmest som at se romantiske film på stribe. Både sæson 1 og sæson 2 er spækket af stjerneskuespillere, så du kan godt glæde dig.

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

Få sikret efterårets underholdning

Amazon Prime Video er en online streamingtjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af underholdning. Her kan du få eksklusiv adgang til Amazon Originals samt andre populære film, serier og sportsbegivenheder. Tjenesten er tilgængelig på hundredevis af enheder, og du kan downloade titler, så du kan se dem, når det passer dig – også offline. Amazon Prime Video koster 45 kr. pr. måned. Se mere, eller start din gratis prøveperiode lige her

Læs mere om: