6. jan. 2023
Af Annonce

Det er nemt og billigt: Sådan sparer du tid og penge på madlavningen

Annonce
Annonce
Er du træt af madplaner, lange køer i supermarkedet og trætte rester i køleskabet? Heldigvis findes der en løsning på problemet, der er både billigere og bedre.

Februar er i forvejen kold og mørk, og udsigten til supermarkedets stress og jag hver eneste eftermiddag gør kun ondt værre. Dertil kommer planlægningen af ugens måltider, research på opskrifter (uden nogen garanti for succes, vel at mærke) og forbehold for al det slæbearbejde, der følger med et supermarkedsbesøg.

Men heldigvis er der råd for det, hvis du er træt af at opfinde den dybe tallerken hver dag. Hverdagens tidstunge madpost kan nemlig blive noget lettere med en måltidskasse, der bringer dig friske råvarer og lækre opskrifter hver uge, så du selv slipper for alt forarbejdet.

Opskrifter for enhver smag – og enhver hverdag

Med en måltidskasse får du et lækkert måltid, der sparer dig for al forberedelse. Alle ingredienser er pakket og klar, ligesom opskrifterne er designet til at spare dig tid i en travl hverdag.

Vælg mellem en lang række af måltidskasser, der passer til netop dit behov. Få alle de friske råvarer eller færdige måltider leveret fra HelloFresh, Aarstiderne, RetNemt eller SundTakeaway, hvor du er sikret en kvalitet i top og helt gnidningsfri levering til døren.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-01-06/chad-montano-mqt0asuoicu-unsplash.jpg

Der er vegetarkasser, kvikkasser med opskrifter, der tager mindre end 15 minutter, og der er kasser til dig, der ønsker en varieret familiemiddag. Er du på kur? Så kan du eksempelvis prøve 500KalorierKassen fra Aarstiderne eller Vægttabskassen fra SundTakeaway. Er du mere til et vegetarisk alternativ? Så har HelloFresh masser af grønne godter, mens du hos RetNemt hver uge vælger præcis de måltider, du har lyst til.

Holder du af at bruge lidt tid i køkkenet kan du vælge en kasse med friske råvarer, der skal tilberedes fra bunden, og hvis du ønsker den nemmeste løsning overhovedet, kan du vælge en kasse med måltider, der er serveringsklare på fem minutter.

Køb din måltidskasse nu – og spar penge

Lige nu kan du prøve en måltidskasseordning til spotpris:

HelloFresh: Spar op til 1.153 kr. på dine 5 første måltidskasser

Aarstiderne: Spar 30% på din første måltidskasse

RetNemt: Spar 30% på dine 2 første kasser

SundTakeaway: Spar 25% på din første kasse