31. mar. 2023
Af Annonce for Jydsk Tagteknik

Genialt! Sådan kan du spare penge på huset

Hustjek
Hustjek
Utætheder og manglende isolering er dyrt, og derfor er det vigtigt at opdage problemerne i tide.
https://imgix.billedbladet.dk/2023-03-30/jt_positiv_400px.png

En våd og blæsende vinter slider på huset og kan let resultere i skader og utætheder. Men skaderne sker tit på taget eller i tagrenderne, og derfor kan det være svært at opdage dem selv.

Du skal dog ikke vente for længe med at undersøge sagen, for en revne i taget kan hurtigt udvikle sig til en fugt- eller vandskade, og en tilstoppet tagrende kan skabe råd og svamp, før du når at reagere.

Derfor er det en god idé at få tjekket dit hus efter vinteren. Det kan du få hos Jydsk Tagteknik, som lige nu tilbyder et hustjek helt gratis. Normalprisen er 2.995 kroner.

Kom huset godt gennem vinteren? Få et gratis tjek her

Få et gratis hustjek

Med et gratis hustjek hos Jydsk Tagteknik får du gennemgået:

  • Tag
  • Tagrender
  • Træværk
  • Vinduer & døre
  • Loftisolering
  • Hulmursisolering
  • Rådgivning om solceller


Bestil et gratis hustjek her

Opdag skader på taget, inden det er for sent

Skader på taget er svære at opdage selv, men det giver rigtig god mening at få tjekket taget efter en våd og stormfuld vinter.

Skader, der opdages i tide, er nemlig langt billigere at få fikset end dem, der først opdages senere. Selv en mindre skade på taget kan hurtigt udvikle sig til råd og skimmel, hvis det ikke opdages – og dermed ende i store omkostninger.

Med et hustjek fra Jydsk Tagteknik får du en professionel gennemgang af dit hus og et tilbud på udbedring af skader og mangler med det samme. Med et hustjek kan du desuden forebygge kommende skader, før de overhovedet opstår.

Klik her og bestil et gratis tjek af huset

https://imgix.billedbladet.dk/2023-03-30/img_8619.jpg

Isoleringen

Når du får et hustjek hos Jysk Tagteknik, får du også gennemgået husets isolering. Utætheder og dårlig isolering kan nemlig både føre til et dårligt indeklima og til dyre varmeregninger.

Så vil du gerne finde ud af, om du kan spare penge på huset og omkostningerne knyttet hertil, så er et hustjek et rigtig godt sted at starte.

Klik her og spar 2.995 kroner på dit hustjek – det er nemlig helt gratis

Solceller

Og nu vi er ved omkostninger, energipriser og dyre varmeregninger, så er det også værd at nævne, at du med et hustjek fra Jydsk Tagteknik kan få rådgivning og et tilbud på solceller med.

Og faktisk giver det rigtig god mening at få rådgivning på dette område fra professionelle tagspecialister – det er nemlig ikke alle tage, der kan bære et solcelleanlæg. Så hvis du har overvejet solceller, er et gratis hustjek også den oplagte mulighed for at få testet, om dit tag er parat til det.

Få et gratis hustjek og rådgivning om solceller lige her

https://imgix.billedbladet.dk/2023-03-30/img_8451.jpg