8. mar. 2023
Af Annonce for Scleroseforeningen

Hvor meget ved du om sclerose? Læg puslespillet og vind et gavekort til måltidskasser

Scleroseforeningen
Annonce for Scleroseforeningen
Vil du teste din viden om den kroniske sygdom sclerose? Læg puslespilsbrikkerne hos Scleroseforeningen og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Aarstiderne på 1.500 kr.

Sclerose er en uhelbredelig, fremadskridende og invalidrende sygdom, der rammer hjerne og krop. Den rammer både unge og ældre, og selv om vi har kendt til sygdommen længe, er der stadig lang vej i forhold til at kortlægge, hvorfor sygdommen opstår.

Nu kan du være med til at lægge en række vigtige puslespilsbrikker i Scleroseforeningens spil om den kroniske sygdom – og samtidig være med i konkurrencen om et gavekort til lækre måltidskasser fra Aarstiderne.

Læg puslespillet og deltag i konkurrencen her.

Test din viden om sclerose

Vidste du, at sygdommen er hyppigere forekommende i koldere klimaer end i varme, at sygdommen har en række forskellige symptomer og at noget tyder på, at en plantebaseret kost kan få betydning for nogle former for sclerose?

Selv om der er meget, vi endnu ikke ved om sclerose, er der også en masse fakta, vi har på plads – og mulige midler, vi forsker i. Hos Scleroseforeningen kan du lige nu teste din viden og være med til at lægge et vigtigt puslespil om den kroniske sygdom, der rammer mange danskere.

Vil du teste din viden om sclerose og samtidig vinde et gavekort til måltidskasser hos Aarstiderne? Så deltag i spillet lige her.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-03-08/1677844313670233.png

Læg brikkerne og vind! Find puslespillet lige her.

Vind et gavekort til lækker og nem aftensmad

Ikke bare er du med til at lægge de manglende puslespilsbrikker, hvis du spiller med her; du får også muligheden for at være med i lodtrækningen om et gavekort på 1500 kr. til måltidskasser fra Aarstiderne.

Hos Aarstiderne kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige måltidskasser for enhver smag og få råvarer, opskrifter og økologiske kvalitetsretter bragt helt til døren.

Klik på linket herunder, læg puslespilsbrikkerne hos Scleroseforeningen – og få dit lod i puljen.

Læg puslespilsbrikker om sclerose her.