Tirsdag, 7. februar 2023 — af Annonce for Norwegian Cruise Line

Krydstogt i Europa: En uforglemmelig sommerrejse

Krydstogt
Krydstogt
Annonce
Vil du have maksimalt ud af din ferie, så stik af til søs. På et krydstogt med Norwegian Cruise Line kan du dette forår og denne sommer opleve det bedste af Europa, mens du slapper af i de mest stilede omgivelser.
Logo

Historiske byer, unikke naturoplevelser, kulturelle oplevelser og velfortjent afslapning. Lyder det som noget, der er svært at forene på én og samme rejse?

Heldigvis findes der én rejseform, der giver dig mulighed for både at opleve og slappe af på ferien. På et krydstogt med NCL, Norwegian Cruise Line, bor du i lækker kahyt på et moderne indrettet skib, nyder ekstraordinære kulinariske oplevelser og slikker sol fra den udendørs promenade Ocean Boulevard. Om dagen kan du samle minder, når du går i land i nogle af verdens smukkeste byer eller oplever enestående historiske attraktioner. 

Norwegian Viva, NCL’s nyeste krydstogtskib, som stævner ud denne sommer, tager din rejse til et helt nyt niveau. Skibet sejler gennem Middelhavet på et udvalg af krydstogter i 2023. 

Se alle krydstogter med NCL's 12 skibe i Europa her.

Kom med om bord

Om NCL/Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line hører til blandt Europas førende krydstogtselskaber med sine spændende destinationer, sit høje serviceniveau og ikke mindst sine 18 eksklusive krydstogtskibe, der byder på aktiviteter og underholdning for både solorejsende, par og hele familien. De nyeste skibe hos NCL er Norwegian Prima og Norwegian Viva, som begge sejler i Europa i sommersæsonen 2023. 

 

Når du rejser med NCL, har du masser af tid til at udforske dine omgivelser, og du får ofte mere værdi for pengene i forhold til et hotel på fast grund. NCL har krydstogter over hele verden - fra Alaska og Asien til Caribien, Europa, Australien og Sydamerika – det svære er at vælge! Se mere her, eller bestil en brochure her

 

TIP! Book nu: Lige nu får du 50 % rabat, når du booker et krydstogt med NCL (alle destinationer) og op til 2.250 kr. i rabat, når du booker din flyrejse i forbindelse med dit krydstogt*. Book din rejse her.

*Gælder udvalgte krydstogtdestinationer. 

Sydeuropa

Sydeuropas smukke byer eller nordisk natur 

Har du fået lyst til at opleve Europa til sommer, har NCL en bred vifte af muligheder. Vælg for eksempel et krydstogt i Sydeuropa, som tager dig forbi de historiske ruiner ved Pompeji og en af verdens smukkeste middelalderbyer Dubrovnik. Der bliver også tid til at udforske den pittoreske ø Santorini, som med sine hvide huse og sorte lavastrande er et ægte stykke Grækenland. 

Det 10-dages krydstogt foregår med skibet Norwegian Breakaway, hvor du hver aften kommer tilbage fra dagens udflugter og frit kan vælge mellem italienske og asiatiske restauranter med udendørs borde, hvorfra du kan nyde solnedgangen. Måske slutter du dagen godt tilbagelænet i sædet for at se en af de populære Broadway-forestillinger, der vises om bord.

Går drømmen mere i retning af store naturoplevelser, kan du med et NCL-krydstogt til Island og Grønland opleve noget af det bedste, jordkloden har at byde på af urørte landskaber. Det moderne krydstogtskib Norwegian Star stævner ud fra den islandske hovedstad Reykjavik med kurs mod Grønland. Undervejs besøger I mindre befolkede islandske byer som Akureyri og Isafjordur, inden turen går videre til vestpå langs den grønlandske kyst og mod Grønlands hovedstad Nuuk, som du har tid til at udforske, inden I igen sætter kursen mod Island.

Norwegian Star tager dig med på en spektakulær rejse.
Foto: Shutterstock

Rejs ud fra København

Elsker du stemningen af Downton Abbey og den britiske kultur og historie, kan du gå på opdagelse i majestætiske paladser og smuk natur på et krydstogt til ni af de smukkeste og mest fascinerende byer i det britiske kongerige. Det kan ikke være nemmere, når krydstogtet starter i København og sejler mod den skotske hovedstad Edinburgh, hvorfra turen blandt andet går mod de kulturrige byer Inverness og Kirkwall. 

Som alle NCL-skibe er krydstogtskibet Norwegian Dawn særligt kendt for sit brede udvalg af kulinariske oplevelser – lige fra autentisk amerikansk steak til japansk teppanyaki, som I kan nyde efter en oplevelsesspækket dag. Læg også vejen forbi spaområdet Mandara Spa, der tilbyder over 50 forskellige behandlinger eller slap af ved ét af flere poolområder. 

I øvrigt byder NCLs nyeste krydstogtskib Norwegian Prima også på en række andre spektakulære engelske ruter og ø-ruter denne sommer. 

Dækket

Verden fra en ny vinkel 

Et krydstogt med Norwegian Cruise Line er en helt anderledes måde at rejse på, end du måske har været vant til før. På dit flydende hotel kan du fortabe dig i bølgen blå eller nyde alenetid med massage og ansigtsbehandlinger. På et eksklusivt NCL-krydstogtskib finder du alt, hvad hjertet begærer af shopping, pools, særlige kulinariske oplevelser og underholdning. 

Denne sommersæson introducerer NCL det helt nye krydstogtskib Norwegian Viva, som sejler til en række velkendte og elskede middelhavs-destinationer. Tager du på krydstogt med Norwegian Viva, får du en oplevelse til søs på et topmoderne krydstogtskib med flere poolområder, en beachclub og et væld af udsigtspunkter langs den udendørs Ocean Boulevard. De adrenalin-hungrende kan få et kick på enten casino, Viva Speedway-banen eller i en tur gennem ”The Drop”, der er en ti-etagers rutsjebanetur i nærmest frit fald.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden