Torsdag, 8. oktober 2020 - af af Aller Creative Studio i samarbejde med NIVEA

Sandt eller falsk: Din livsstil påvirker din hud

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nivea
Annonce
Skønhed kommer indefra, men kan vi pleje huden ad samme vej?

Her ser vært Christina Sander, blogger Mette Marie Lei Lange og skønhedsekspert Silke Grane nærmere på, om vi kan gøre en forskel for vores hud ved f.eks. at drikke en masse vand eller spise kost rig på C-vitamin.

Og hvor meget skal der så til, hvis det skal gøre en forskel? Med andre ord: Er det en skrøne, eller holder det … vand?

Vi tager også fat i en dermatolog, for vi vil gerne vide, hvad i vores livsstil er værst for huden - er det f.eks. junk food, stress eller søvnmangel? 

OM NIVEA

NIVEA har eksisteret i mere end 100 år og i dag sætter millioner mennesker verden over deres lid til deres hudplejeprodukter. Derfor arbejder NIVEA med et stort antal forskere og på egne laboratorier for fortsat at sikre, at alle, uanset hudtype og krav til hudpleje, kan finde et produkt, der passer til dem. NIVEAs Q10 produkter er et godt eksempel på den innovation, der er så vigtig for NIVEA. Produkterne indeholder Q10 af høj kvalitet, som er identisk med det Q10, der allerede findes i vores hud. Det fremstilles gennem en fermenteringsprocess af naturlig gær. Det betyder at NIVEAs Q10 produkter samarbejder med hudens eget Q10 og fungerer som et naturligt forsvar mod rynker og samtidig er en beskyttende antioxidant, der hjælper din hud med at regenerere sig selv. Læs mere her 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden