15. okt. 2020
Af af Aller Creative Studio i samarbejde med NIVEA

Sandt eller falsk: Dyre hudplejeprodukter er bedre end billige

Nivea
Er der virkelig så stor forskel på en creme til 200 og en til 2.000 kr.?

Vi finder ud af, om prisen på hudpleje egentlig har betydning for, hvor godt produkterne virker.

Vi møder også en masse kvinder på gaden og spørger dem: Hvad er det dyreste hudplejeprodukt, du nogensinde har købt? Og vigtigst: Virkede det?

Og så taler Christina Sander med skønhedsekspert Silke Grane og Mette Marie Lei Lange om, hvilke produkter der har overrasket dem, og hvilke der har skuffet!

OM NIVEA

NIVEA har eksisteret i mere end 100 år og i dag sætter millioner mennesker verden over deres lid til deres hudplejeprodukter. Derfor arbejder NIVEA med et stort antal forskere og på egne laboratorier for fortsat at sikre, at alle, uanset hudtype og krav til hudpleje, kan finde et produkt, der passer til dem. NIVEAs Q10 produkter er et godt eksempel på den innovation, der er så vigtig for NIVEA. Produkterne indeholder Q10 af høj kvalitet, som er identisk med det Q10, der allerede findes i vores hud. Det fremstilles gennem en fermenteringsprocess af naturlig gær. Det betyder at NIVEAs Q10 produkter samarbejder med hudens eget Q10 og fungerer som et naturligt forsvar mod rynker og samtidig er en beskyttende antioxidant, der hjælper din hud med at regenerere sig selv. Læs mere her

Læs mere om: