1. okt. 2020
Af af Aller Creative Studio i samarbejde med NIVEA

Sandt eller falsk: Hudplejeprodukter gør en forskel for din hud

Nivea
Kunne vi bare køre en bodylotion ud over hele molevitten og få det samme resultat?

Der findes så mange forskellige produkter og så mange mulige trin i en hudplejerutine, at man bliver træt alene ved tanken! Så hvor mange har vi reelt brug for?

Dét spørger vi en dermatolog om, og hun forklarer, hvilke produkter der virkelig er værd at bruge – og hvilke vi med ro i sindet kan droppe. Skønhedsekspert Silke Grane og Mette Marie Lei Lange fortæller, hvilke produkter de har oplevet virker, og hvor de springer over, hvor gærdet er lavest!

OM NIVEA

NIVEA har eksisteret i mere end 100 år og i dag sætter millioner mennesker verden over deres lid til deres hudplejeprodukter. Derfor arbejder NIVEA med et stort antal forskere og på egne laboratorier for fortsat at sikre, at alle, uanset hudtype og krav til hudpleje, kan finde et produkt, der passer til dem. NIVEAs Q10 produkter er et godt eksempel på den innovation, der er så vigtig for NIVEA. Produkterne indeholder Q10 af høj kvalitet, som er identisk med det Q10, der allerede findes i vores hud. Det fremstilles gennem en fermenteringsprocess af naturlig gær. Det betyder at NIVEAs Q10 produkter samarbejder med hudens eget Q10 og fungerer som et naturligt forsvar mod rynker og samtidig er en beskyttende antioxidant, der hjælper din hud med at regenerere sig selv. Læs mere her

Læs mere om: