Tirsdag, 17. januar 2023 - af Caroline Andersen

Lily Collins fra Emily in Paris forsøger at lære dansk

Lily Collins
Lily Collins
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Skuespiller og hovedpersonen i Netflix-serien “Emily in Paris”, Lily Collins, har forsøgt sig med det danske sprog.

Lily Collins har gæstet modemagasinet "Vogue Scandinavia" i en video, hvor skuespilleren skal give sig i kast med at lære det danske sprog alt i mens hun også forsøger sig med at lave en kage, der skal være en nyfortolkning af rødgrød med fløde. Dog er Lily Collins ikke alene til den opgave, hun har nemlig allieret sig med hjælp fra det populære københavnske bageri "Juno bakery".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men ganske enkelt tager Lily Collins et lynkursus i dansk kultur.

Skuespilleren roser flere gange Danmark i videoen og Netflixstjernen er særligt imponeret over mængden af cyklister i København.

– Det er fantastisk, at vejene er fyldt med cykler overalt. Jeg bor i Los Angeles det meste af tiden. Der er den stående joke, at hvis du går, så er det, fordi der er noget galt med din bil, siger hun i videoen.

I videoen kan man blandt andet høre Lily Collins tælle til 100 på dansk og give sig i kast med andre danske ord som hygge, rugbrød og forsøge at bestille en kaffe med havremælk.

Det er ikke første gang Lily Collins besøger Danmark – hun har besøgt Danmark flere gange, blandt andet på sommerferie i Rørvig med sin mand Charlie McDowell.

Du kan se den søde video med Lily Collins her.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden