3. apr. 2024
Af Majken Munk

Hvad skal Mikkel Hansen efter sit karrierestop? Her er hans egen forklaring

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Mikael Rieck
Mikkel Hansen har annonceret, at han stopper sin aktive karriere som håndboldspiller til sommer. Samtidig sætter han ord på, hvad der så venter ham.

Rygterne har svirret om et karrierestop, og onsdag kunne Mikkel Hansen bekræfte det på et pressemøde.

Den 36-årige håndboldspiller meddelte da, at han stopper sin karriere til sommer på trods af, at han har skrevet kontrakt med Aalborg Håndbold et år endnu.

Han gav dog også udtryk for, at han gerne vil til OL i august 2024, hvis landstræner Nikolaj Jacobsen udtager ham.

Hvad der så venter Mikkel Hansen, satte han lidt ord på.

For han ved faktisk ikke, hvad han skal tage sig til endnu.

- Aner det ikke… til at starte med så er planen nok umiddelbart at tage lidt fri – og forhåbentlig lige som så mange andre mennesker have lidt fri i weekenderne, fortalte han på pressemødet.

Han understregede dog, at han efter sommer ikke kommer til at beskæftige sig med håndbold. Han vil prøve noget nyt.

- Min beslutning blev truffet for noget tid siden og følelsen efter har faktisk været rigtig, rigtig god, men som jeg sagde før, at det er 19-20 år af ens liv. Nu skal jeg ud og lave noget helt nyt. Ud og bevise sig selv på en helt ny måde. Jeg ville da lyve, hvis det ikke var en god kombination af noget ekstremt spændende og lille smule angstprovokerende, fortalte han.

Foruden håndbold har Mikkel Hansen tidligere givet udtryk for, at han interesserer sig meget for kunst og ikke mindst mad, og det kunne tænkes, at han i fremtiden også vil dedikere sig til de to emner.

Han sagde også på pressemødet, det blandt andet er hans to børn, som han vil bruge sin tid med.

Privat danner Mikkel Hansen par med designer Stephanie Gundelach. De har sønnerne Eddie Max og Vince sammen.

Familien bor i København, selv om Mikkel Hansen de seneste år har spillet for Aalborg. Han har tidligere fortalt, at han har pendlet frem og tilbage.

For tiden er Mikkel Hansen skadet og ude på ubestemt tid, men han regner med at kunne slutte sæsonen og ikke mindst karrieren af på banen for Aalborg Håndbold til sommer.

Læs mere om: