3. apr. 2024
Af Majken Munk

Mikkel Hansen gik i fars fodspor: Flemming Hansen sætter søde ord på sønnens karrierestop

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Søren Jul Lamberth
Akkurat som sin far Flemming Hansen blev Mikkel Hansen håndboldspiller, men til sommer er det slut. Nu reagerer hans far på sønnens udmelding.

Den 36-årige håndboldspiller Mikkel Hansen har på et pressemøde onsdag meddelt, at han stopper sin aktive karriere som håndboldspiller.

Den stopper til sommer, hvor Mikkel Hansen håber at få OL i august med.

Det er naturligvis en nyhed, der efterhånden går verden rundt – og den er naturligt også nået til Helsingør, hvor Mikkel Hansens familie opholder sig.

Mikkel Hansens far Flemming Hansen, der også var professionel håndboldspiller i sine unge dage, har over for TV 2 sat ord på sønnens karrierestop.

- Nej, det er jeg ikke (overrasket over red.). Som far har jeg vidst det et stykke tid, men når dagen kommer, er det lidt vemodigt, fortæller han i et tv-interview med TV 2 News.

Flemming Hansen uddyber, at det selvfølgelig har været en dag fuld af følelser for sønnen, men bestemt også for faren.

- 19 år som professionel håndboldspiller, hvor man får lov at leve af noget af det, man virkelig brænder for. Der er jo en hel del minder, der går igennem en og så bliver det følelsesladet. Det var det også for mig, uddyber Flemming Hansen.

- Når man hører og læser det, der bliver skrevet i dag, er jeg vanvittig stolt af det, Mikkel har opnået både på og uden for banen, tilføjer han.

Flemming Hansen, håndboldspiller.
Sådan så Flemming Hansen ud, da han som ung var aktiv håndboldspiller
Foto: Aage Sørensen/Ritzau Scanpix

Flemming Hansen bliver også spurgt til, om Mikkel Hansen igen kommer til at vende tilbage til håndboldsporten, men det tror han nu ikke.

Han understreger dog, at med den viden Mikkel Hansen har om sporten, ville det være synd, hvis ikke han vendte lidt tilbage i den verden.

Selv fortalte Mikkel Hansen på pressemødet, at han for nu ikke ved, hvad han skal lave, men at han glæder sig til at bevise sit værd inden for noget helt nyt, der ikke har noget med håndbold at gøre.

Læs mere om: