Nyt om Kronprinsesse Mary

Nyt om Prinsesse Marie

Seneste nyt om de andre kronprinsesser

Kongelige børn

Andre nordiske kongehuse

Belgien

England

Grækenland

Holland

Luxembourg

Monaco

Spanien

femina
 • Julen står for døren, og hvad sikrer ægte julestemning mere end en tur på julemarked? FEMINA guider dig til hyggelige og stemningsfulde dage med familien på markeder landet over.
 • De ligner noget, en professionel har lavet, ja, men lad ikke det stoppe dig. For det behøver ikke at være så svært, som det ser ud til. Vi guider dig her til 7 smukke kranse, som vil pynte på din dør. God fornøjelse.
 • Jeg har et helt neutralt, hvidt køkken uden ret meget ballade, så indimellem trænger jeg til, at der skal ske noget nyt. Og det er heldigvis nemt (og ikke så dyrt) at friske køkkenet op med nye småting
 • Denne kage er nærmest som et sødt brød og kan også sættes frem på morgenbordet.
 • Deltag i konkurrencen om 2 gevinster bestående af et stort duftlys, et lille duftlys og en duft diffuser fra serien French Oak Currant. Hver gevinst har en værdi på 1.327 kr.
udeoghjemme
 • I denne uges Ude og Hjemme...... medfølger vores nissebog med kreative hobbyidéer til at sy, klippe og klistre. I bladet kan du læse om Dorte Kollo, som fortæller om sit livs hemmelighed: Dorte blev gravid ved et uheld i en alder af 17 år, og valgte barnet fra. Læs også om Winnie, der som 27-årig forelskede sig i sin 15-årige engelskelev. I dag har de fejret sølvbryllup.Kan du ikke vente med at få fingrene i ugens blad? Så skynd dig at hente Ude og Hjemme til din Ipad. Det tager kun et øjeblik, og lige nu koster det kun 25 kr. pr. nummer eller 249 kr. for 12 numre! Det er helt enkelt at komme i gang: Du går ind på AppStore på din Ipad. Du skriver Ude og Hjemme i søgefeltet i højre hjørne. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur. Du installerer dit ugeblad. Download Ude og Hjemme på AppStore her >> God fornøjelse! Psst! Har du set, at vi har udsalg i shoppen? Du kan spare 40 % på massevis af varer i vores bolig-, skøn-, shapewear- og modekategorier!   Kære læser I de gode gamle og lidt langsommere dage måtte vi tage færgen, når vi skulle ”hjem til Jylland”. En gang var vi på efterårsferie i Randers med Grenaa-Hundested-færgen. Den yngste søn, der vel var omkring 4 år på det tidspunkt, havde – af en uvist grund – i den periode kastet sin kærlighed på en nissedukke, som han gik rundt med i favnen. Og det var altså i efterårsferien. Det fik en af de andre rejsende – en ældre herre fra Nordjylland – til at udbryde: ”Det’ ål for ti’li’ med nissemaj”. Frit oversat til dansk betyder det: Det er alt for tidligt til nisser. Nu var sønnen ikke så trænet i jyske dialekter, så han kiggede op på os og spurgte med et tydeligt Brønshøj-sprog, som han havde lært hos sin dagplejemor: ”Hvad? Er han tysker?”. Nå. Det var en af familiens små anekdoter. Spørgsmålet er, om det er for tidligt til nisser eller ej. I denne uge får du i hvert fald vores nissebog, så du selv kan sy, hækle eller strikke nogle søde nisser, så de er klar inden jul. Om det er i god tid eller for god tid, må du afgøre med dig selv. Jeg ønsker dig god fornøjelse med nisser, eventuelle nordjyder og ugens blad.Venlig hilsenKender du slankeklubben.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.Se videoerne om ugens blad herunder - og se alle vores film på vores Youtube-kanal her:
 • Spændende madbrød med frisk smag af citron. Brødet er desuden krydret med oregano og flagesalt. Passer fint til mange middagsretter - men er ikke velegnet til syltetøj.
 • Det betaler sig at være forberedt og have slik-poser parat, hvis nattens væsener og uvæsener kommer forbi med raslebøssen til halloween.Her får du tre kreative idéer, som du selv kan lave sammen med børnene til halloween.Sving tryllestaven og disk op med lækre cupcakes bagt efter favoritopskriften og pyntet med søde og sjove hekseben til halloween.Heksens tro følgesvend er en grøn frø, der både kan rulle med øjnene og række tunge, og på bagsiden af kortet er der plads til en halloween-hilsen eller invitation til en fortryllende fest.
 • Bob Robinson, som han kaldte sig, var hendes livs første kærlighed. Charlotte var 22 og han 31. De mødtes i en dyreaktivistgruppe i London i 1984, forelskede sig og fik et år senere en lille søn. Men pludselig en dag forsvandt Bob. Først 24 år senere, den 14. juni 2012, kom sandheden frem. I virkeligheden havde Bob været en hemmelig politiagent ved navn Robert Lambert. Han, som havde både kone og børn, havde til opgave at infiltrere og overvåge Charlotte og hendes gruppe. Nu har Charlotte fået 4 millioner kroner i erstatning fra politiet.
 • Da barnestjernen Dorthe Kollo blev gravid som 17-årig, stod hun med et svært valg. Hun følte sig ikke klar til at blive mor og fik i hemmelighed en abort.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • Bag disse lækre grovboller med rug-, spelt- og hvedemel samt masser af kerner - gode til morgenbordet
 • SkaldyrsbygottoLækker og cremet ret lidt a la risotto, men med byggryn i stedet for risotto-ris
 • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Anna Blomqvist, Fjerritslev. Se Annas gode opskrift på svensk laksetærte her
 • (U)hyggelige Halloween-kager med sjov pynt
 • SUKKERFRI: Bag en sukkerfri gulerodskage med mandler