23. apr. 2024
Af Sofie Nymand

Endelig er det afsløret: Her er menuen fra prinsesse Benediktes fødselsdag

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte
Foto: Hanne Juul
Der var lækkerier på menuen, da prinsessen blev fejret ved en stor fødselsdagsmiddag.

Det er først i næste uge, at prinsesse Benedikte fylder 80 år. Men der er allerede nu taget hul på fødselsdagsfejringen.

Fredag blev prinsessen fejret ved en festlig middag på Sølyst, nord for København.

Det var Dressurens Venner og en række af prinsessens ridesportsprotektioner, der stod bag fødselsdagsfejringen, og de havde linet op med det helt store traktement.

Det står nu for alvor klart, efter menuen fra aftenen endelig er blevet afsløret.

Her fremgår det, hvordan der blandt andet blev serveret hvide asparges til torsken, trøffel pommes Anna til kalveculotten og hvid chokoladecreme til de første danske jordbær. Til hver ret var der naturligvis også udvalgt en passende vin.

Forret:

Dampet torsk med sauce ragu, hvide asparges & friske æbler, ærter & purløg.

2022 La Forge Estate, Chardonnay.

Hovedret:

Kalveculotte med trøffel pommes Anna & spinatpuré, grønne asparges & bøgehatte, rødvinssauce med marv & persille.

2020 Dashwood, Pinot Noir.

Dessert:

De første fanske jordbær med vaniljeis & hvid chokoladecreme, urter & blomster fra haven.

Festoso Elio Filippino, Piemonte.

Læs mere om: