Tirsdag, 9. juni 2020 - af af Stine Ramlyng og Helle Skram de Fries

15 BILLEDER: Hjemme hos Line Baun Danielsen

Den 58-årige tidligere tv-vært Line Baun Danielsen bor sammen med sin yngste søn og sin 12 år gamle hund Gumle i en skøn bolig i Gentofte.

Singlelivet har det fint hos Line Baun Danielsen, der både fysisk og mentalt er i topform, og banker kærligheden på i hjemmet i Gentofte, har hun besluttet ikke at smække døren i.

– I går bare op ovenpå, lyder Line Baun Danielsens besked, da BILLED-BLADET ankommer til matriklen i Gentofte. Her har Line Baun Danielsen boet med sine to sønner på førstesalen i et skønt rødt murstenshus, hvor hun også disponerer over baghaven. I dag er den ældste dog flyttet hjemmefra. 

Gør en dyd ud af sund livsstil

Fra den lille gang går man direkte ind i køkken/spisestuen, hvor en smilende og veloplagt Line Baun tager imod. De 58 år bæres smukt af en super veltrænet Line Baun, der gør en dyd ud af at holde sin krop sund, stærk og smidig.

På Facebook, Instagram og ”På Bloggen med Line” laver hun diverse træningsvideoer, hvor alle, der har lyst, kan træne med.

– Folk tror, jeg træner som en sindssyg. Det gør jeg ikke. Jeg træner to-tre gange om ugen, men jeg træner fokuseret og hårdt, fortæller hun.

Line Baun peger på gulvet ved overgangen mellem spisestuen og dagligstuen. Her anbringer hun sin iPhone i en holder på spisebordet, yogamåtten på gulvet og så remedierne: Håndvægte, et kosteskaft – og hunden, havaneseren Gumle – der trofast ligger ved siden af yogamåtten og følger forundret med i mors ”udskejelser”.

På tavlen i køkkenet står diverse gode sætninger, som er vigtige at huske sig selv på indimellem, f.eks. ”Jeg er perfekt, som jeg er” og ”Din drøm er dit ansvar”.

I den skønne baghave hjemme hos Line Baun Danielsen har hun indrettet flere dejlige hyggekroge.

– Jeg elsker tiden lige nu, hvor syrenerne blomster og dufter så skønt. 

Læs interviewet med Line Baun Danielsen i BILLED-BLADET nr. 23 og gå på opdagelse i hendes skønne hjem i toppen af denne artikel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden