Årgang 0-deltager indlagt med vejrtrækningsproblemer

Stephanie Siguenza van-der Watt

Stephanie Siguenza van-der Watt

Foto: Martin Høien
Stephanie Siguenza fra "Årgang 0" er hårdt ramt af corona, og mandag førte det til, at hun blev kortvarigt indlagt på Slagelse sygehus.

I sidste uge blev det desværre Stephanie Siguenzas tur til at blive ramt af coronavirus, og hun kæmper stadig med sygdommen. 

Symptomerne begyndte tirsdag aften i sidste uge, og i ”Årgang 0”-stjernens tilfælde kom sygdommen til udtryk ved blandt andet ondt i halsen, feber og snotnæse.

I de første dage var hun isoleret hjemme i Slagelse, men idet hun deler bopæl med to, der er i risikogruppe, flyttede hun fredag ind i en isolationsbolig.

Det var også her, hun var, da hun i går, mandag, fik det værre.

Det fortæller hun i en story på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere. 

- Jeg fik det væsentligt værre end nogle af de andre dage. Jeg var faktisk kortvarigt indlagt på Slagelse sygehus i går med respirationsbesvær, det vil sige vejrtrækningsproblemer. Jeg følte ikke, jeg kunne få vejret ordentligt, fortæller en tydeligt sygdomsramt Stephanie.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

På sygehuset fik hun hjælp til at trække vejret i form af ilt, og klokken et natten til tirsdag var hun atter tilbage i sin isolationsbolig, hvor hun skal være, indtil hun har fået bugt med virussen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden