Tirsdag, 14. december 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Årgang 20-par afslører kæmpe privat nyhed

Maria og Nikolaj
Maria og Nikolaj
Foto: René Schütze
Maria og Nikolaj fra "Årgang 20" kan se frem til familiefornylse i det nye år. De skal nemlig være forældre for anden gang.

Det er snart et år siden, at seerne første gang lærte de fire nye par at kende i "Årgang 20" på TV 2. 

Blandt andre Maria og Nikolaj fra Mørke, som er forældre til Solvej, der fylder to år i begyndelsen af det nye år. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udvider familien

Hun og resten af familien kan næste år se frem til, at en lilly ny melder sin ankomst. Maria er nemlig gravid. 

Det afslører hun i et opslag på Instagram, hvor hun ikke lægger skjul på, at hun indtil videre har haft mange gener under graviditeten. 

Kæmper med kvalme

"Der har været lidt stille herinde de sidste par uger, og ja, grunden er, at vi venter os endnu et familiemedlem. Den her graviditet har indtil nu været lidt af en prøvelse, for jeg har lidt af hyperemesis (kraftigt graviditetskvalme og talrige opkastninger). Jeg har kastet op 10-15 gange i døgnet, og jeg har været mere eller mindre lænket til min seng", skriver hun i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele. 

"Det har været hårdt for mig men også for familien, men gudskelov for at jeg er gift med Nikolaj, men også for alle dem i mit netværk, der har gjort en kæmpe indsats for at hjælpe mig og hjælpe med Solvej i en tid, hvor jeg hverken har kunnet passe på mig selv eller Solvej. Jeg har det gudskelov bedre, jeg er stadig ikke i tiptop form, men jeg er tilbage på arbejde, og min kvalme er håndterbar", skriver Maria videre. 

Maria og Nikolaj kunne i efteråret fejre en anden stor begivenhed. Parret fra "Årgang 20" blev gift den 3. oktober, og også her kæmpede Maria med voldsom kvalme. Det kan man læse mere om i artiklen herunder. 

Man kan se mere til Maria og Nikolaj samt de øvrige familier fra "Årgang 20", når der er sæsonpremiere i begyndelsen af 2022. 

Se også de mange flotte billeder fra Maria og Nikolajs drøm af et sensommerbryllup i galleriet herunder. 

GALLERI: Maria og Nikolaj fra Årgang 20 bryllup (foto: René Schütze)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden