Årgang 20-par blev gift på et hængende hår: Sygdom truede drømmebrylluppet

Maria og Nikolaj Skødt Bek

Maria og Nikolaj Skødt Bek

Foto: René Schütze
I årevis har Maria og Nikolaj Skødt Bek fra "Årgang 20" set frem til at give hinanden deres ja, men sygdom var lige ved at ødelægge drømmebrylluppet.

Det er tre år siden, at Maria og Nikolaj fra ”Årgang 20” blev forlovet, og siden har de brugt tiden på at spare op till og planlægge deres drømmebryllup.

Den store dag fandt sted lørdag den 2. oktober, men det var lige ved at gå helt galt for parret.

Kastede op lige føre vielsen

Maria havde kæmpet med omgangssyge, og det gjorde hun fortsat om morgenen på bryllupsdagen.

- Jeg var syg helt op til vielsen, men jeg havde heldigvis gode folk omkring mig. Jeg havde fat i vagtlægen om morgenen og fik udskrevet nogle forskellige præparater. Jeg kastede op den sidste gang, 10 minutter inden jeg skulle af sted mod kirken, fortæller Maria.

Brudeparret tvivlede 

Parret talte om, hvorvidt det kunne lade sig gøre at gennemføre brylluppet, men selv ikke 10 vilde heste kunne holde bruden tilbage på den store dag.

- Vi snakkede sammen om morgenen, og jeg tænkte: Hvad gør vi, hvis jeg ikke får det bedre? Men om jeg så skulle køres i kørestol, skulle jeg op til kirken, og så fik jeg det heldigvis bedre efter vielsen, fortæller bruden.

Maria og Nikolaj blev gift i deres lokale kirke i Mørke på Djursland, og den efterfølgende bryllupsfest blev hold på Restaurant Thors Mølle i Aarhus. Det var her, de i sin tid mødte hinanden, da Nikolaj var kokkeelev og Maria var tjener.

I dag ejer Nikolaj sin egen restaurant, mens Maria er børnesygeplejerske. De har sammen datteren Solvej. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se billederne fra "Årgang 20"-parrets store dag i galleriet herunder. 

Læs også hele bryllupsinterviewet i BILLED-BLADET, der er på gaden nu. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden