Tirsdag, 4. februar 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Ærlig Gift ved første blik-deltager: Havde alvorlig sygdom

Michael Kelså Harders og Kathrine Kelså Harders. 
Michael Kelså Harders og Kathrine Kelså Harders. 
Foto: Martin Høien
Kathrine Kelså Harders fra "Gift ved første blik" har ikke altid haft det nemt med sin krop, og det gjorde, at hun udviklede en spiseforstyrrelse.

I ”Gift ved første blik” opstod der hurtigt kærlighed mellem Kathrine og Michael, og her to år senere går det stadig forrygende for det unge par, der også er flyttet sammen.

Men for Kathrines vedkommende har livet ikke altid været let. Det fortæller hun i et meget ærligt indlæg på parrets blog, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kathrine havde det svært med sin krop

- Jeg har ikke altid haft det godt med min krop. Faktisk slet ikke. Og det er kun her de seneste år, at jeg har fundet ud af, at jeg ikke er mindre værd eller forkert som menneske, fordi min BMI er over 25. Det er først nu, at jeg kan se det smukke i min krop, selvom det stadig ikke er hver dag, at jeg synes hele min krop er smuk, skriver Kathrine Kelså Harders.

Hun havde det svært med sin vægt i sin barndom og ungdom, og det førte til, at hun udviklede en spiseforstyrrelse.

- Jeg var på utallige slankekure, og prøvede mange sportsgrene, men jeg var altid den langsomste, og jeg faldt tilbage i de dårlige madvaner igen og igen. I mine tidlige teenageår gik det helt galt. Jeg havde den sindssyge tanke, at jeg ikke fortjente nogens kærlighed, hvis jeg ikke så perfekt ud.

Kathrine fik anoreksi

- Det resulterede også i, at jeg fik anoreksi. Jeg spiste virkeligt minimalt, og selvom mine efterskolekammerater opfordrede mig til at spise igen og igen, så troede jeg, at de ville synes, at jeg var ulækker, fordi jeg var tyk og spiste. Selv når jeg endeligt spiste noget, så kastede jeg det op bagefter, fortæller hun.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Heldigvis fik Kathrine hurtigt hjælp fra en psykolog, og hun fik ryddet ud i de negative tanker. Og det betyder, at hun i dag har det meget bedre med sin krop.

- Min krop er perfekt uperfekt, og jeg elsker den.

Foto: Privat

Kathrine har lært at leve med sin krop, som den er - og hun elsker den.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden