5. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Anna Stokholm og Simon Stenspil venter barn: Derfor vil de ikke kende kønnet

Anna Stokholm og Simon Stenspil
Anna Stokholm og Simon Stenspil
Foto: Mikael Rieck
Skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil bliver forældre om et par måneder, men de ved ikke, om de får en dreng eller pige.

Anna Stokholm og Simon Stenspil afslørede denne sommer, at de venter deres første barn.

De bliver forældre i begyndelsen af november, men modsat mange andre, der venter barn, ved de endnu ikke, om de får en dreng eller pige.

Sjovere ikke at kende kønnet

- I virkeligheden er det måske lidt gammeldags, men jeg synes, det blev meget teknik-agtigt, for den eneste måde, du kan finde ud af, hvad det er, det er på grund af noget teknik, og jeg synes også, at det er sjovere ikke at vide det. Vi kan ikke løbe fra, at det bliver et barn, og jeg er sikker på, at lige meget om det bliver en dreng eller en pige, så elsker vi det lige højt, fortalte Simon Stenspil, da han og kæresten var til ”Zulu Comedy Galla”.

Derfor er parret også i gang med at finde på både gode pige- og drengenavne.

Barsel

- Vi er ikke kommet frem til noget endnu, så det er spændende, sagde Anna Stokholm.

Både hun og kæresten er skuespillere og har meget svingende arbejdstider, og derfor har parret heller ikke nogen konkrete planer for, hvordan og hvor meget barsel de skal holde, når den lille ny kommer til verden.

- Barsel er en mærkelig art for os. Vi har set, det kan lade sig gøre at have en baby med på arbejde, hvis der er gode kræfter omkring én. Selvfølgelig skal der være ro omkring det, når barnet kommer, men nu må vi se, fortæller Anna Stokholm.

Gravid på kamera

Først og fremmest kan hun dog se frem mod at skulle på nye optagelser, mens hun fortsat er gravid.

- Jeg kommer til at filme tre uger, hvor maven skal bruges, og så må vi ellers se, hvad tiden bringer. Jeg ved, der også ligger en del til foråret.

Inden længe kan man også se Anna Stokholm i sæson 4 af ”Sygeplejeskolen”, som får premiere på TV 2 Charlie den 26. september.

https://imgix.billedbladet.dk/20210902_mr_zulu_050_3.jpg
Anna Stokholm og Simon Stenspil
Foto: Mikael Rieck

Se også billederne af de mange andre kendte gæster til årets "Zulu Comedy Galla" i galleriet herunder.

Galleri: Zulu Comedy Galla 2021

Læs mere om: