28. jul. 2020
Af af

Anne Fabricius-Bjerre mindes sin eksmand: Vi vil savne Bent frygteligt

Anne Fabricius-Bjerre
Foto: Jesper Sunesen
Anne Fabricius-Bjerre var tydelig berørt og i stor sorg over meddelelsen om sin eksmand, Bent Fabricius-Bjerres død. Trods den svære nyhed, mødte hun op til veninden Lone Dybkjærs begravelse i Holmens Kirke.

Det var tydeligvis en sorgens dag for Anne Fabricius-Bjerre, der forud for et svært farvel til veninden og bridge-vennen, Lone Dybkjærs begravelse fra Holmens kirke, havde modtaget beskeden om sin eksmand, Bent Fabricius-Bjerres død.

Anne Fabricius-Bjerre, 79, var nemlig gift med den populære komponist fra 1977 til 2004 og parret var sammen i godt 30 år, inden ægteskabet sluttede og de gik hver til sit. Trods sorg og venskeligheder omkring skilsmissen, beholdt parret en god tone mellem sig og Anne Fabricius-Bjerre var derfor også dybt berørt, da BILLED-BLADET talte med hende om eksmandens død,

- Det er en trist dag i dag. Vi er alle meget triste i familien. Vi kommer til at savne Bent frygteligt. Han har haft stor indflydelse, og han har været vigtig for mig og min familie... Mine børn og børnebørn. Alle elsker ham, sagde Anne Fabricius-Bjerre berørt og bevæget og trøstede sig ved, at Bent sov stille ind i døden.

Læs mere om: