Onsdag, 13. juli 2016 — af af Lisbeth Grube

Annette Heick: Vi sælger vores hus og bygger et nyt

Eliot, Jesper Vollmer, Storm og Annette Heick
Eliot, Jesper, Storm og Annette Heick
Foto: Martin Høien
Annette Heick og Jesper Vollmer var lige begyndt at komme ovenpå igen efter Jespers ulykke, da en ny udfordring dukkede op.

Annette Heick, 44, og Jesper Vollmer, 42, har været utroligt meget igennem i halvanden år. Og som om familien ikke har været nok igennem, venter en kæmpe udfordring om få uger hjemme i Sverige, hvor parret har boet i 14 år.

– Sagen er den, at midt i vores fortrædeligheder er der opdaget svamp på vores hus. Ikke indenfor, men på ydervæggene. Det er en udskrivning på 700.000 kroner, forsikringen dækker ikke, og det betyder, at vi må gøre det, der er bedst for os på den lange bane økonomisk, fortæller parret og smider bomben:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi sælger vores hus og bygger et nyt hus!

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Bygger i baghaven

Nærmere bestemt bygger parret huset i deres baghave, for deres store grund består af to matrikler.

– I uge 32 bliver facaden på vores hus fjernet og en ny sat op, inden huset bliver sat til salg. Og formodentlig i oktober går vi i gang med at bygge det nye hus, siger Annette og tager en dyb indånding:

– Nogle gange har jeg lyst til at stoppe verden og sige: ”Lad os lige få en pause”. Vi har nystartet virksomhed, Jesper er handicappet og uden fast job, og nu skal vi til at bygge nyt hus samtidig med, at jeg er i Jylland nærmest nonstop, siger Annette, der i efteråret både skal spille show på Pejsegården og på turné med forestillingen ”Dansetimen”.

BILLED-BLADET mødte familien på Bornholm. Læs det store sommerinterview om kærligheden, kriserne og fremtiden i det nye nummer, der udkommer den 14. juli.

LÆS MERE: Jesper Vollmer stopper som køkkenchef i kongehuset

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden