Bagedyst-Micki jubler: Så er det solgt

Micki Cheng

Micki Cheng

Foto: Thomas Laursen
Siden december har Micki Cheng og manden Michael haft deres elskede sommerhus i Fjellerup til salg. Nu deler de en stor nyhed.

Der er jubel at spore hos Micki Cheng og manden Michael. For de har nu solgt deres sommerhus, som de sammen byggede i 2014. 

Selv om parret er glad for, at de har solgt sommerhuset i Fjellerup, så bliver det også et vemodigt farvel. 

En crazy følelse

I syv år har Micki Cheng og manden Michael nydt godt af deres sommerhus på Djursland. Men nu skal parret til at forberede sig på at sige farvel, for sommerhuset er blevet solgt. 

Det afslører parret i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele. 

"WOOJOOO!! VI HAR SOLGT SOMMERHUSET!! Nøøøøøj, hvor er det en crazy følelse! Man er på én og samme tid super glad og ekstatisk, men samtidig også en smule tris og lidt vemodig," skriver Micki Cheng i opslaget.

En måned tilbage

Det er altså et vemodigt farvel for parret, særligt fordi de anser sommerhuset som værende den første store "voksen-investering", som de har lavet sammen. 

For dem bliver det også svært at tage afsked med de gode naboer, samt det væld af dyr, der kommer forbi i deres have. 

Micki Cheng og manden Michael har nu kun en måned tilbage i sommerhuset, før det bliver overdraget til de nye ejere. 

Ny lejlighed

Til september, hvis alt går efter planen, skal Micki Cheng og Michael flytte ind i deres nybyggede udsigtslejlighed på 14. etage i midten af Randers. 

Indtil da skal de altså have fundet et andet sted end sommerhuset, de kan bo i. Men at det kunne ske, har parret allerede været forberedt på. 

- Jeg har undersøgt nogle forskellige campingpladser, om de har ledige hytter, vi kan leje. Jeg kunne godt se mig selv bo på en campingplads, har Micki Cheng fortalt til BILLED-BLADET i forbindelse med salget. 

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Allerede fra april kan parret dog se frem til, at de kan besøge bygningen, hvori deres lejlighed er. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden