18. jan. 2021
Af Majken Munk

Bagedyst-Micki om stor beslutning: Vi er blevet voksne

Micki Cheng
Micki Cheng
Foto: Thomas Laursen
Micki Cheng og manden Michael har taget en beslutning, som de selv kalder "meget voksen".

Micki Cheng, som mange kender fra "Den store bagedyst", har sammen med manden Michael besluttet sig for noget stort.

I 2014 byggede de et sommerhus i Fjellerup, som de har boet on and off i siden. Men nu er det på tide at vinke farvel til det.

Sælger sommerhus

Det var en stor investering, da Micki Cheng og Michael besluttede sig for at bygge deres eget sommerhus, så de både havde en lejelejlighed i Randers og et sommerhus i Fjellerup.

På et tidspunkt besluttede parret dog at opsige lejligheden og flyttede permanent - i de måneder, det var lovligt - i det idylliske sommerhus. Men den tid er snart forbi.

- Vi er sgu blevet voksne, siger Micki Cheng med et grin og fortsætter:

- Vi er blevet for gamle til at flytte frem og tilbage. Vores prioriteter er blevet anderledes, for når man bor i hus eller sommerhus, er der meget vedligeholdelse, og Michael og jeg er ikke ligefrem handy-mennesker.

Flere interesserede

I december valgte parret derfor at sætte deres sommerhus til salg, selv om det er med en vis vemod.

- Vi håber, der er nogle, der har lyst til at købe det, men vi har da snakket om, at hvis der ikke er nogen, der køber det, så kan vi jo beholde det. Det er bare økonomisk uansvarligt, siger han grinende.

https://imgix.billedbladet.dk/image00026-micki.jpg
Micki Cheng og manden Michael sælger sommerhuset.
Foto: Privat

Det 84 kvadratmeter sommerhus ligger lige op til en skov og 800 meter fra stranden. Indtil videre er sommerhuset blevet vist frem en række gange med god respons, dog uden at der er givet et bud.

Købt ny lejlighed

Micki Cheng forklarer, at han altid har været et bymenneske, mens manden Michael har ønsket at bo indenfor en radius af 20-minutters kørsel til sine forældre, der bor på Djursland.

Efter flere år i sommerhuset på Norddjursland har Micki - efter megen frygt - vænnet sig til at bo i et hus, derfor var jagten på et hus faktisk næste skridt.

Men det ændrede sig pludseligt.

- De sidste tre år har vi faktisk kigget på huse. Men så smider Michael pludselig bomben og siger, om vi ikke bare skal flytte i en lejlighed, siger Micki Cheng, der flytter ind i den nye lejlighed i Randers i september.

Se salgsannoncen på Micki Chengs sommerhus her.

Læs mere om: