Søndag, 14. maj 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Micki fra Den store bagedyst udgiver kagebog

Micki Cheng

Micki Cheng

Foto: Lars Horn
Den tidligere ”Den store bagedyst”-deltager Micki Cheng har opfyldt en drøm med den kommende udgivelse af bogen ”Mickis kager”.

Den 27-årige tidligere deltager i ”Den store bagedyst” Micki Cheng har netop opfyldt en stor drøm med den kommende udgivelse af bogen ”Mickis kager”.

Bogen kommer selvfølgelig til at indeholde de bedste og nemmeste opskrifter fra Micki Chengs bagkatalog.

- HAPPY ME!! :-) :-) Drømme KAN gå i opfyldelse!! <3 <3 Jeg er SÅ glad og lykkelig over, at jeg endelig kan fortælle jer alle, at jeg til efteråret udkommer med min første kagebog!!, skriver Micki Cheng på sin Facebookprofil.

LÆS MERE: Micki klar til nytårs-finale i bagedysten

Micki Cheng takker for støtten

Den kommende kagebogsforfatter afslører, at bogen får titlen ”Mickis kager” og vil indeholde opskrifter på smagfulde og hyggelige kager.

På et billede, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Micki Cheng med det første udkast til bogen i hænderne.

Micki Cheng takker desuden for støtten og de søde kommentarer, han har fået undervejs og for, at hans mange fans følger ham på Facebook.

Bage-passionen fortsætter

Den tidligere ”Den store bagedyst”-deltager slutter sin statusopdatering af med at sende et stort kys til alle sine fans.

Micki Cheng, der blev nummer to i ”Den store bagedyst” i 2015, har siden sin deltagelse fortsat med at dyrke sin passion for bagning.

I slutningen af sidste år vandt Micki Cheng i den forlængelse ”Den store jule- og nytårsbagedyst” på DR1 sammen med Luna Richardt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden