Begejstret Nikolaj Hübbe: Det glæder mig helt enormt

Foto: Lars H. Laursen
Den kommende weekend er en ekstra stor en af slagsen for Vild med dans-dommer og balletmester Nikolaj Hübbe.

Det bliver en helt særlig weekend for Vild med dans dommer og balletmester Nikolaj Hübbe, der både glæder sig at være på skærmen lørdag aften i det direkte danseprogram på TV2 og også ser frem til en eksklusiv forestilling fra Det kongelige Teater.

Nikolaj Hübbe glad for digital løsning

Da Det Kongelige Teater lukkede ned den 9. december på grund af de nye og strengere corona-restriktioner, betød det desværre, at mange danskere ville gå glip af årets juleforestilling Nøddeknækkeren.

Nu får de og mange flere alligevel mulighed for at se den klassiske juleballet.

Det meldte Det kongelige Teater ud i en pressemeddelelse i dag.

Fra lørdag den 12. december vises juleballetten helt eksklusivt på hjemmesiden Kgl Xtra, og som alle andre forestillinger på Xtra er den gratis.

For Balletmester Hübbe er dettte en rigtig god løsning i en tid præget af corona-udfordringer og nedlukning.

Julen er fuld af mirakler

- På Det Kongelige Teater kan vi ikke sige ”jul” uden at sige ”Nøddeknækkeren”. Derfor skar det også en hel del i hjertet, da vi som følge af de nye restriktioner mod covid-19 smittefaren måtte lukke teatret og aflyse årets ultimative juleklassiker, siger Nikolaj Hübbe og fortsætter.

- Men julen er som altid fuld af mirakler, og det glæder mig helt enormt, at vi nu får mulighed for at vise den fantastiske forestilling på Kgl Xtra, lyder det fra balletmesteren.

Se Nøddeknækkeren

I George Balanchines mesterlige version af Nøddeknækkeren er der skruet helt op for julestemningen, magien og eventyret.

Forestillingen har i øvrigt fået en rolle i årets tv-julekalender på DR, Julefeber, hvor balletbørnene danser de karakteristiske roller.

Nøddeknækkeren kan ses helt gratis på  Kgl Xtra fra lørdag den 12. december 2020 kl. 08.00 og resten af året.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden