Begynder nyt eventyr: Se hvad Dennis Knudsen nu skal lave

Dennis Knudsen med sin søde søn, Lucas.

Dennis Knudsen med sin søde søn, Lucas.

Foto: Privat
Dennis Knudsen har ellers nok at se til som alene-far til sønnen Lucas, der snart fylder ét år. Alligevel begynder Dennis Knudsen nu igen et nyt eventyr, denne gang for sønnens skyld. Læs med her, hvad han nu skal lave.

Frisør og make-up artisten Dennis Knudsen har tage en beslutning, der kommer til at ændre hans liv og hverdag med sønnen, Lucas. For Dennis Knudsen vil igen åbne salon i det indre København.

Dennis Knudsen lukkede ellers sin store, succesrige frisør-salon for godt fire år siden, fordi hans mange filmopgaver og lange rejser gjorde det besværligt også at have salon. Men Dennis ønsker nu, hvor han er blevet alenefar til Lucas, at få et stabilt liv, for sin søns skyld. De lange rejser bliver det ikke til længere, for med et lille barn skal der være struktur og stabilitet i hverdagen.

- Så jeg har taget beslutningen om at åbne salon igen. Jeg har allerede lokalerne og glæder mig til at kunne præsetere det for jer, siger Dennis Knudsen, der ikke endnu vil afsløre andet, end at den ligger midt i København.

- Jeg glæder mig til at få kolleger igen og ikke mindst til at få en masse kunder, som jeg har savnet, siger Dennis Knudsen, der endnu ikke har kolleger i forretningen.

Dem skal han først til at finde, så vil du være selvstændig frisør i Dennis Knudsens nye salon, så hører han gerne fra dig.

- Jeg håber at kunne åbne i midten af juni, alt efter, hvordan Corona-krisen udvikler sig. Jeg vil jo også gerne kunne holde en åbningsreception og byde kunderne velkommen, siger Dennis Knudsen om projektet.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan 

Er det så et farvel til store udenlandske spillefilm?

- I princippet ja, for med et lille barn kan jeg ikke sådan rejse til afsted og være væk i lang tid. Dog er jeg lige nu i gang med en spillefilm om Karen Blixsen, som Bille August står bag, men ellers...og det gør ikke noget. Jeg har jo prøvet de dér store film-optagelser, så...Det er ikke nogen svær beslutning, for jeg skal være der for Lucas, siger Dennis Knudsen med blød og kærlig stemme om sin dejlige søn.

Dennis Knudsen og lille Lucas.
Foto: Privat

Dennis Knudsen og lille Lucas.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden