Onsdag, 29. januar 2020 — af af

Bodil Jørgensen: Sådan holder min datter mig ung

Foto: Hanne Juul og privat
58-årige Bodil Jørgensen blev mor som 47-årig, og datteren Rigmor er med til at holde hende i gang.

”Badehotellet”s Bodil Jørgensen har haft et væld af roller i sin flotte karriere, og i mellemtiden har den 58-årige skuespillerinde også nået at få tre børn.

Johannes på 23, Østen på 18 og Rigmor på 11 år. Årene er gået hurtigt, men det er ikke noget, der generer Bodil Jørgensen, for børnene er med til at holde hende ung. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bodil Jørgensen er nødt til at være til stede 

– Det gør mig ikke vemodig, nej. Men det skyldes nok en blanding af, at jeg aldrig rigtig har tid til at sidde og fundere over det, og at jeg har Rigmor, som er 11 år nu. For hun holder mig jo ung og i gang. Jeg er nødt til at sætte mig ind i, hvad Messenger og Instagram er.

- Jeg er nødt til at være i verden sådan meget konkret og forholde mig til det. Jeg kan ikke sidde og flæbe over, at tiden går. Jeg er nødt til at være i gang og til stede. Og måske husker jeg også lidt mere at tænke på, at ”det her vil Rigmor kunne huske om mange år,” fortæller Bodil Jørgensen, der blev mor for tredje gang i en alder af 47. 

Foto: Dan Mariegaard

Tror jeg er Rigmors bedstemor

– Først og fremmest vil hun jo kunne huske, at jeg er en gammel mor. Det kan jeg selv se, når jeg ser på de andre mødre i klassen. Rigmor spørger også nogle gange: ”Hvor gammel er det egentlig, du er?” Der er også børn, der siger: ”Er du Rigmors bedstemor?” ”Nej,” svarer jeg, ”jeg er hendes mor”. ”Hvorfor har du så så mange streger i hovedet?” spørger de så, ler Bodil Jørgensen.

Selv spekulerer Bodil Jørgensen dog ikke meget over sin alder.   

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg glemmer egentlig min alder. Jeg tænker ikke så meget på det. Altså på det ydre. Det gør jeg faktisk ikke. Jeg prøver at fylde det ud indefra med noget indre fylde, lyder det fra stjernen fra "Badehotellet". 

Læs det store interview med Bodil Jørgensen i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 30. januar.

Galleri: Guide til Badehotellet 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden