Torsdag, 21. juni 2018 - af Juliane Olsen

Bodil Jørgensen forfulgt af uheld: Syet med fire sting

Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen

Foto: BIRGER STORM
Skuespilleren Bodil Jørgensen har været uheldig under opførelsen Odense Sommerrevy og måtte sys med fire sting under højre øje.

Den 57-årige skuespiller Bodil Jørgensen må siges at være ganske uheldig, for i maj faldt hun ret voldsomt under Odense Sommerrevy.

Her slog hun sit knæ og højre øje, og hævelsen omkring ansigtet blev så stor til sidst, at skuespilleren måtte under behandling.

- Jeg kunne næsten ikke se til sidst og fik syet fire sting. Nu er der blevet taget prøver af den blodansamling, der har været, sagde Bodil Jørgensen ved gallapremieren på ”Love, Simon”.

Bodil Jørgensen kunne ikke tage fra

Skuespilleren understreger dog, at det mest er knæet, der har drillet efter det voldsomme fald, men det går nu bedre både med det og øjet.

- Jeg baldrede simpelthen ned og kunne ikke tage fra med hænderne, lyder det.

Tilbage er en let rødmen, og så går Bodil Jørgensen stadig med et plaster efter den syning, hun har fået.

Ulykke vendte tilbage

Men selv om der langt fra var tale om livsfarlige skader, så må skuespilleren indrømme, at det har vakt triste minder om den traktorulykke, hun var udsat for i sommeren 2014.

- Jeg synes, ulykken vender tilbage. Det bor jo indeni én, siger Bodil Jørgensen ærligt.

Revystjernen er nu færdig med at spille Odense Sommerrevy, hvor hun var på scenen med Niels Olsen, Thomas Mørk og Vicki Berlin.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden