Onsdag, 31. maj 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Cecilie Haugaard fødte for en måned siden: Se Christophers smukke hustru på den røde løber

Christopher og Cecilie Haugaard
Christopher og Cecilie Haugaard
Foto: Martin Høien
Christopher og Cecilie Haugaard blev forældre til endnu en datter i slutningen af april, og tirsdag aften var de begge til gallapremiere på hans nye film "A Beautiful Life".

Christopher har udgivet masser af sange og plader gennem mange år, men tirsdag aften var det noget halt andet, der gjorde, at han var i fokus.

Den 31-årige sanger og sangskriver har nemlig scoret sin første hovedrolle i en spillefilm, og tirsdag var der endelig gallapremiere på ”A Beautiful Life”.

Christopher har ventet i spænding på, at filmen skulle komme ud over rampen, og hustruen Cecilie Haugaard virkede mindst lige så spændt på premieren, da hun mødte pressen på den blå løber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har set den tre gange, tror jeg. Det er svært for mig at være objektiv. Jeg bliver rørt mange gange, men jeg er nok også lidt hormonel. Jeg bliver rørt og griner, og jeg glemmer, at det er Christopher, der spiller, fortalte den stolte hustru, der allerede er stor fan af filmen.

Det er blot en måned siden, at Cecilie Haugaard og Christopher blev forældre for anden gang, og den få uger gamle datter, Isabelle, hyggede sig i barnevognen med en barnepige under premieren. Parrets ældste datter, Noelle på to år, blev passet hjemme af en barnepige.

- Der er is i fryseren og tv, og så er vi et kvarter væk, og så går det hele, forsikrede Cecilie Haugaard, mens Christopher tydeligvis nød at have sin hustru helt tæt på sig på den store aften.

Christopher og Cecilie Haugaard
Christopher og Cecilie Haugaard
Foto: Martin Høien

Det var på ingen måder til at se, at hun netop har født en lille datter.

- Jeg trækker maven ind, påstod den 32-årige model og nybagte mor til to, der var til premiere i en skinnende olivengrøn kjole med asymmetrisk snit, høj slids og rynkeeffekt fra H&M.

"A Beautiful Life" kan streames på Netflix fra den 1. juni.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden