Lørdag, 5. september 2020 - af Trine Larsen

Cecilie Hother viste babyen frem: Så stor er han blevet

Cecilie Hother
Foto: Dan Mariegaard
Vejr-værten Cecilie Hother er bl.a. kendt for sit strålende, glade smil. Dét har hun tilsyneladende givet videre til sønnen, Aksel, for da han var med sin mor til bog-reception hos Bill Rathje, smilede og charmerede den lille dreng alt og alle.

Cecilie Hother og hendes lille søn, fem måneder gamle Aksel, var ved at stjæle billedet, da de sammen kom til bog-reception hos Anna Thygesen og gemalen Bill Rathje, der har lavet mad-bogen, "Callas Cooking" med billeder, fortællinger og ellers hemmelige familie-opskrifter fra den sydfranske landsby, Callas

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For Cecilie Hothers lille Aksel har arvet sin mors glade smil og siddende bundet fast på maven af sin mor, delte den kun fem måneder gamle dreng ivrigt ud af smil, som i den grad charmerende alt og alle ved receptionen.

- Aksel er SÅ nem. Han er altid i godt humør og er så stille og rolig. Det synes jeg også Ellinor var, men Aksel er helt speciel rolig og ...sådan lidt eftertænktsom og vurderende, fortæller Cecilie Hother om sønnen, der nu måler 68 cm og vejer 7,8 kilo.

Sammen med gemalen Thomas Honoré har Cecilie Hother også datteren Ellinor,4, som bestemt også kan få sin lillebror til at smile bredt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden