26. apr. 2016
Af af Liz Rørsig

Cirkus Arena aflyser forestilling på grund af sne og stormvejr

Sara Maria Franch-Mærkedahl, James Sampson og Patrick Berdino i Cirkus Arena.
Sara Maria Franch-Mærkedahl, James Sampson og Patrick Berdino i Cirkus Arena.
Foto: Cirkus Arena
I Silkeborg er vejret tirsdag så dårligt, at cirkusteltet ikke kan sættes op.

Grundet vejret er Cirkus Arena desværre nødsaget til at aflyse aftenens forestilling i Silkeborg. Sne, regn og for hård vind med voldsomme vindstød gør det ikke mulig at sætte teltet op. Ifølge Cirkus Arena gør pladsens beskaffenhed det samtidig umuligt.

- Det bliver for farlig og det vil vi ikke udsætte nogle for, hverken ansatte eller besøgende. Derfor aflyses forestillingen i aften, udtaler Benny Berdino i en pressemeddelelse.

Cirkus Arena fortsætter turneen som planlagt og den næste forestilling er i Herning på torsdag og fredag den 28. og 29. april ved Messecenteret.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Sara Maria Franch-Mærkedahl, der i år er en del af Cirkus Arena, vil skynde sig hjem, fortæller hun til BILLED-BLADET:

- Jeg har sovet i Aarhus i nat, fordi jeg havde et møde her i morges. Vi har fri i morgen, så min plan er at suse hjemad, når jeg er færdig i Aarhus. Så vil jeg glæde mig til at kysse mine piger, inden jeg suser mod Cirkus Arena i Herning torsdag morgen. Og ja jeg skal selvfølgelig også nå at se min kæreste, når jeg nu er hjemme. Det gensyn vil jeg ikke gå glip af.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahl bliver cirkusprinsesse

Den tidligere "Vild med dans"-vinder fortæller, at det heldigvis ikke er noget problem at holde varmen i cirkusteltet, selv om det danske forår lader vente på sig:

- Vi holder varmen ved de store varmeblæsere i teltet, så publikum ikke fryser. I vores vogne tænder vi for varmeblæsere på blæsende og kolde dage, så den varme luft kommer godt rundt i alle rum. Jeg tuller altid rundt i min Karmameju-heldragt som mine børn også har hygget i, da de var i Aarhus. Så holder vi også varmen på den måde, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl med et smil.

https://imgix.billedbladet.dk/img_3588.jpg
Cirkus Arena i Silkeborg 26. april 2016.
Foto: Sara Maria Franch-Mærkedahl

Læs mere om: