Torsdag, 19. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Claus Møller Jakobsen blev ramt af en identitetskrise: Nu afslører han nyt om fremtiden

Claus Møller Jakobsen
Claus Møller Jakobsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Claus Møller Jakobsen har, siden han indstillede sin professionelle håndboldkarriere i 2014, kæmpet med at finde ud af, hvad han skulle bruge sit liv på. Nu har han fundet svaret.

Claus Møller Jakobsen, der under VM kan opleves som håndboldekspert på TV 2, har været professionel håndboldspiller det meste af sit liv, og siden det sluttede i 2014, har han fungeret som både kommentator og ekspert.

Men skiftet fra professionel håndboldspiller til et helt nyt arbejdsliv har ikke været nemt for 46-årige Claus Møller Jakobsen, der i flere år har befundet sig midt i en identitetskrise.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et opgør

- Jeg var håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen, og det var jeg i mange år efter oppe i mit eget hoved, og jeg blev så træt af at være noget, jeg var engang. Det var et opgør, jeg måtte tage og få sluttet fred med og slå en streg i sandet og sige: ”Nu skal vi videre med livet”, fortæller han til BILLED-BLADET.

Det har for Claus Møller Jakobsen taget nogle år at finde ud af, hvem han er uden sin elskede sport. Han er ikke parat til at give fuldstændig slip på håndbolden, men ikke desto mindre har han nu fundet ud af, hvad fremtiden også skal byde på.

- Jeg har fundet ud af, hvorfor jeg holder fast i håndbolden, og det er fordi, det er en del af mig, og det har det været hele mit liv. Men der skal også ske noget andet, og det kommer der også til, afslører den tidligere håndboldspiller, som her i det nye år tager hul på en helt ny uddannelse.

Claus Møller Jakobsen skal i gang med at lære alt om Manuvision, som er en kropterapiform, der behandler både fysiske og psykiske lidelser.

Som professionel håndboldspiller har han prøvet masser af former for behandling, men Manuvision er den eneste, der virkelig har ramt ham både på det emotionelle og fysiske plan.

- Det tager to år, og jeg glæder mig til det, lyder det fra Claus Møller Jakobsen, der sideløbende med uddannelsen fortsætter arbejdet med at dække håndbold for TV 2.

 Læs hele interviewet med Claus Møller Jakobsen i BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Claus Møller Jakobsen kan under VM i håndbold opleves i selskab med blandt andre Morten Ankerdal. 
Claus Møller Jakobsen kan under VM i håndbold opleves i selskab med blandt andre Morten Ankerdal. 
Foto: TV 2

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden