Fredag, 25. januar 2019 - af Annemette Mikkelsen

Claus Møller Jakobsen får godt råd af Morten Ankerdal

Claus Møller Jakobsen og Morten Ankerdal. 
Claus Møller Jakobsen og Morten Ankerdal. 
Fotomontage: Claus Fisker og Birger Storm
Claus Møller Jakobsen og Morten Ankerdal er fortiden drønaktuelle med et VM på hjemmebane. Og netop Morten har igennem tiden givet Claus råd om, hvordan man skal gebærde sig på TV.

Tilbage i år 2014 fik Claus Møller Jakobsen en opringning. TV 2 ville have ham ind som ekspertkommentator. Claus var på daværende tidspunkt ved at sætte sine sidste aftryk på Skjerns håndboldbane. Og han havde ingen erfaring med TV-mediet. Overhovedet. Men hurtigt kom han efter det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag er han ofte på skærmen med den rutineret TV-vært Morten Ankerdal. Og netop Morten har kunnet give Claus et fif eller to om, hvordan man skal gebærde sig på TV.

Morten Ankerdal giver gode råd

Rådet var, at jeg bare skulle være mig selv. Være afslappet og sige det jeg mener. Det allermest basale, ingen tekniske råd, fortæller Claus Møller Jakobsen, som beundrer Mortens tilgang til at lave fjernsyn.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Morten kan godt lide en afslappet stemning i studiet, og han er dygtig til at skabe tryghed via sit smil og udstråling. Og så er han bare enormt grundig. Han er en af de allerdygtigste studieværter.

Morten Ankerdal, Claus Møller Jakobsen og Daniel Svensson sørger for god stemning i studiet, når de guider danskerne gennem VM på hjemmebane. 
Foto: Claus Fisker

Læs det store interview med Claus Møller Jakobsen i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden