Connie Nielsen: Mit hjerte bløder

Connie Nielsen

Connie Nielsen

Foto: Mega
Den danske filmstjerne Connie Nielsen, der bor i San Francsico, har også været påvirket af coronavirussen. Hendes hjerte bløder for dem, som har det svært

Danske Connie Nielsen, 54,  bor til dagligt i San Francisco med sin 13-årige søn, Bryce Thadeus Ulrich-Nielsen, som hun har  sammen  med Metallica-trommeslageren Lars Ulrich. Connie Nielsen og Lars Ulrich stoppede deres samliv i 2012.

I et nyt interview med The Hollywood Reporter fortæller hun om, hvordan familien har klaret sig under coronakrisen. 

 

- Vi har det godt. Jeg bliver nødt til at sige, at den her familie har taget familie-isolation til sig. Hjemmeskole har været overraskende sjovt, og vores skole har været fantastisk. Skolen har virkelig gjort noget for at skoledagene blev spektakulære, fortæller hun. 

Mere tid sammen

Coronavirussen har også betydet at familien blev samlet og fik mere tid sammen. 

Connie Nielsen for et par år siden omgivet af sønnerne Bryce og hans halvbror Sebastian, som hun har fra et tidligere ægteskab.
Foto: Mega

Connie Nielsen for et par år siden omgivet af sønnerne Bryce og hans halvbror Sebastian, som hun har fra et tidligere ægteskab.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

 

- Min søn har virkelig klaret den sociale isolation så godt, fordi hans ældre brødre kom hjem, og isolerede sig med os. Det har givet ham muligheden for at være rigtigt sammen med dem og blive tæt med dem, selvom de plejer at have travlt med deres karriere og andre ting. Nu er de hjemme, lærer fodbold og spiser middag med os hver aften. Det har været ret fantastisk. Jeg ved godt at det er en forfærdelig ting at sige... Så mange millioner af familier har det forfærdeligt økonomisk og helbredsmæssigt. Mit hjerte bløder for dem, selv når jeg fortæller sandheden - som er, at vi har haft to fantastiske måneder sammen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden