18. mar. 2018
Af af Karina Didriksen

Connie Nielsen fra Liberty: Sådan er jeg som mor

Connie Nielsen.
Connie Nielsen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Selv om Connie Nielsen er en stor Hollywood-stjerne, så er skuespilleren ikke i tvivl om, at moderrollen er den vigtigste.

– Jeg er sådan en mor, som står op om morgenen, laver mor­genmad, kører børnene i skole og henter børnene bagefter, fortæller Connie Nielsen til BILLED-BLADET.

Er meget kærlig

- Jeg laver altid hjemmelavet mad, og vi elsker at have lan­ge samtaler over middagsbor­det. Jeg er en hønemor, der er lidt overbeskyttende, men også meget, meget kærlig, siger Connie Nielsen, der mener, at det er meget vigtigt, at hendes børn lærer at have empati over for deres medmennesker.

I fars fodspor

Den danske Hollywood-stjer­ne har to sønner, 28-årige Sebastian Sartor fra forhol­det med en italiensk skue­spiller, og 10-årige Bryce med Metallicas trommeslager, Lars Ulrich.

Skuespillerens ældste søn har opnået stor succes som musikproducer i USA, og Connie Nielsen er spændt på at se, om yngstesønnen følger i sin fars musikalske fodspor.

– Hans tre ældre brødre er alle sammen musikere, så det bliver interessant at se. Bryce går i fjerde klasse, og han spil­ler både guitar og klaver.

https://imgix.billedbladet.dk/8.22996058.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: