Tirsdag, 14. marts 2023 — af Catja Klarskov

3 x beliggenhed-værter dyster i underholdende duel: Hvem er stærkest?

Christian Borregaard og Sara Lygum
Christian Borregaard og Sara Lygum
Foto: Alex Tran
"3 x Beliggenhed"-værterne, Sara Lygum og Christian Borregaard, dyster i underholdende duel. Her er vinderen.

Mæglerværterne Sara Lygum og Christian Borregaard fra TV 2-boligprogrammet “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” dyster i en underholdende duel, der kræver både styrke og teknik. Det afslører makkerparrets kvindelige halvdel, Sara Lygum, i et opslag på sin Instagram-profil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med albuen solidt plantet i barbordet og et fokuseret blik dystede mægler-duoen nemlig i disciplinen armlægning. Af tekst og kommentarspor er det dog tydeligt, at de to gode kolleger ikke er helt enige om udfaldet.

Ifølge Sara Lygum kan hun nemlig kalde sig vinder af konkurrencen, men den udmelding faldt ikke i god jord hos Christian Borregaard, der pointerer, at de næste gang hellere må optage hele duellen på video.

Tv-makkerparret er med stor sandsynlighed samlet over baren, da de er i gang med at optage den nye sæson af “3 x beliggenhed”. Det afslørede Sara Lygum nemlig i starten af året i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun ligeledes delte, at hun i år kan fejre 10-års jubilæum på det populære boligprogram.  

I programmet hjælper ejendomsmæglerne, Christian Borregaard og Sara Lygum, danskere på jagt efter ny bolig med at finde deres drømmehjem. Her finder de boligmarkedets tre bedste bud og forelsker de sig i ét af dem, så trækker værterne i arbejdstøjet og forsøger – med deres årelange mæglererfaring i bagagen – at forhandle en god pris i hus.

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår den nye sæson, der bliver den 14. i rækken, får premiere.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden