Tirsdag, 25. august 2020 — af af Stine Ramlyng og Christinna Braun

20 SKØNNE BILLEDER: Camilla af Rosenborg fik sin Ivan

Det er to år siden bryllupsklokkerne ringede for Camilla af Rosenborg og Ivan Ottesen, da de blev gift i Lyngby Kirke den 25. august. Det var et bryllup fyldt med personlighed og samtidig en hyldest til dem, der festede med i himlen.

Udenfor trak det op til regnvejr, men inde i Lyngby Kirke var der kun kærlighed i luften, da Camilla af Rosen­borg og Ivan Ottesen blev gift lørdag den 25. august 2018.

Mødtes på datingapp'en Tinder

De to mødtes på dating­appen Tinder, og hurtigt faldt de for hinanden. I kirken var det let at se, at parret er meget forelsket, især da de foran familie og venner gav hinanden deres ja. Camillas ældste søn, Ludwig, fulgte stolt sin mor til alters. Ludwig og hans tre søskende, Anastasia, Leopold, og Theodor har Camilla med eksmanden Mikael Rosanes, som hun var sammen med i næsten 25 år, inden de gik fra hinanden i 2016.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Amin Jensen sang i kirken

Vielsen bød også på en dejlig og personlig over­raskelse i form af entertainer og gode ven af brudeparret Amin Jensen, der optrådte med Puccinis smukke ”Nessun dorma” og ”You raise me up”, som var et verdenshit for Josh Groban.

Efter den kirkelige handling var venner og familie inviteret til Nivå Golf, hvor Ivan arbejder som kok. Her havde brudeparret pyntet op til hjertefest for alle 58 gæster i et stort telt i skønne omgivelser. Senere kom en DJ og spillede, så der kunne komme luft under skørterne, fortalte Camilla.

Camilla af Rosenborg er olde­barn af kong Christian 10, og hendes far, grev Christian, er dronning Margrethes fætter. Med i kirken var også Camillas farbror, grev Ingolf, der er bror til Ca­millas far, grev Christian, som døde i 2013.

Som præsten så fint beskrev det i kirken, blev brylluppet både fejret i himlen og på jorden. Lyngby Kirke har en nemlig en speciel betydning for Camilla af Rosen­borg. Hendes forældre, grev Christian og grevinde Anne Dorte, blev gift i kirken i 1971, og de blev begge begravet og bisat derfra i henholdsvis 2013 og 2014. Senest fandt Camillas fasters, prinsesse Elisabeths bisættelse sted fra samme kirke den 25. juni i år.

Ærede mor og far ved graven

Det var vigtigt for bruden at ære dem, og derfor var venner og familie efter vielsen inviteret til øl og hvidvin ved Camillas forældres gravsted. Foran gravstenen lagde Camilla en krans, der havde de samme blomster som dem i brudebuketten.

– Det var meget vigtigt for mig, at vi skulle ned til gravstedet. Vi kommer her ofte, og jeg ville gerne have, at min mor og far på en måde også var med. Det er helt i deres ånd, at vi serverer øl og hvidvin, fortalte Camilla.

Ved gravstedet sang Anne Katrine Tove, sangerinde og veninde af familien, Søs Fengers ”Du er” og Aretha Franklins ”Say a little prayer” for gæsterne, der alle sang med.

– Vores mor var bedsteveninde med Anne Katrines mor, Birte Tove. Jeg ved bare, at mor ligger og rocker med, og far klapper, lød det fra Camillas lillesøster, Feodora af Rosen­borg.

Gå på opdagelse i galleriet herover og se alle de skønne bryllupsbilleder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden