16. dec. 2017
Af Luise Marie Bekker

Camilla af Rosenborg: Julepynt med rørende minder om far

Camilla af Rosenborg.
Camilla af Rosenborg.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når Camilla af Rosenborg fejrer jul, er det med fuld gas på julepynten. Den hun har arvet fra grev Christian, har en særlig plads i hendes hjerte.

Camilla af Rosenborg elsker jul, og hendes nye bolig i Birkerød, hvor hun bor med kæresten Ivan, skal selvfølgelig pyntes ordentligt op.

Men ikke med hvad som helst.

For selvom 45-årige Camilla omfavner alt ved julen, er der noget pynt, der står hendes hjerte mere nært end andet.

-Min yndlingsjulepynt er al min Disney-pynt, og jeg har et personligt forhold til hver et stykke. Det ældste er min Disney-skøjtebane, som var min fars. Den spiller julemusik og er magnetisk, så figurerne skøjter rundt, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Camilla af Rosenborg fik Disney-pynt til sin fødselsdag

Hun og Ivan fandt sammen for 11 måneder siden og flyttede sammen i sensommeren, så det er første gang, han ser, hvor vild med julen, hans kæreste er. Men han accepterer, at deres hjem bliver pyntet med røde julekugler, guirlander og ikke mindst Anders And og Snehvide med nissehue på.

Til sin sidste fødselsdag ønskede hun sig mere Disney-pynt og fik læssevis foræret af Ivan, blandt andet denne julekugle med Mickey Mouse, Pinocchio og en masse andre klassiske figurer på.

- Grunden til, at lige disse betyder så meget for mig, er nok, at de minder mig om min far, der var Disney-freak, og min barndom med familien helt generelt, fortæller hun.

Parret skal holde jul sammen i år. Om det bliver med Camillas tvilling, Josephine, er ikke helt bestemt endnu.

Læs mere om: